Filmele regizate de Antoine Fuqua

 • Antoine Fuqua

  Antoine Fuqua

  56 de ani
  Data nașterii: 19.01.1966
  Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
 • The Guilty (2021)

  Vinovatul

  Un detectiv cu probleme pus pe funcția de operator la serviciile de urgență încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

  Regia: Antoine Fuqua
  40 8
  6.3
 • Infinite (2021)

  Regia: Antoine Fuqua
  169 19
  5.5
 • What's My Name: Muhammad Ali (2019)

  Care este numele meu? Muhammad Ali

  Documentarul în două părți “Care este numele meu? Muhammad Ali” zugrăvește un portret intim al unui bărbat care, împotriva tuturor posibilităților, a reușit imposibilul.

  Regia: Antoine Fuqua
  5 0
  8.5
 • McCall îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați, fără drept de apel. Însă, de data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge.

  Regia: Antoine Fuqua
  530 34
  6.7
 • The Magnificent Seven (2016)

  Cei șapte magnifici

  Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează.

  Regia: Antoine Fuqua
  103 6
  6.9
 • Southpaw (2015)

  Lovitură de stânga

  Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său

  Regia: Antoine Fuqua
  23 1
  7.4
 • The Equalizer (2014)

  Equalizer

  McCall e un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri, o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, nu poate sta deoparte.

  Regia: Antoine Fuqua
  174 6
  7.2
 • Olympus Has Fallen (2013)

  Cod roșu la Casa Albă

  Un fost agent secret încearcă să împiedice un atac terorist asupra Casei Albe, pus la cale de nord-coreeni. Scopul său principal este să îi salveze viața președintelui Statelor Unite.

  Regia: Antoine Fuqua
  66 1
  6.5
 • Brooklyn's Finest (2009)

  Polițiști în Brooklyn

  Trei polițisti din Brooklyn, fără nicio conexiune între ei, ajung purtați de întâmplare în aceeași situație foarte periculoasă.

  Regia: Antoine Fuqua
  27 1
  6.7
 • Shooter (2007)

  Lunetistul

  Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

  Regia: Antoine Fuqua
  77 0
  7.2
 • King Arthur (2004)

  Regele Artur

  Desi nu se stie exact daca Regele Arthur a existat cu adevarat, acest film plaseaza celebrul personaj in perioada dintre caderea Imperiului Roman si luptele pentru putere care au urmat intre popoarele subjugate. Lipsesc elementele fantastice.

  Regia: Antoine Fuqua
  42 2
  6.3
 • Tears of the Sun (2003)

  Lacrimi din Soare

  A.K. Waters (Bruce Willis) este comandantul unei echipe a trupelor speciale care trebuie sa efectueze o periculoasa misiune de salvare in Nigeria.

  Regia: Antoine Fuqua
  47 1
  6.6
 • Training Day (2001)

  Zi de instrucție

  În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

  Regia: Antoine Fuqua
  Oscar-uri:
  48 2
  7.7
 • Bait (2000)

  Momeala

  Alvin nu intelege de ce se capatuieste cu 11.500 $. Alvin nu stie ca este momeala pentru o intriga guvernamentala, menita sa captureze un ucigas, gratie unui implant electronic.

  Regia: Antoine Fuqua
  13 1
  5.8
 • The Replacement Killers (1998)

  Ucigași de Schimb

  John Lee (Yun-Fat Chow, cunoscut din "Anna şi regele") este unul dintre cei mai eficienţi ucigaşi plătiţi. Dar chiar şi cel mai profesionist dintre criminali poate avea uneori momente de slăbiciune

  Regia: Antoine Fuqua
  27 2
  6.2