Filmele regizate de Antoine Fuqua

  • Antoine Fuqua

    Antoine Fuqua

    58 de ani
    Data nașterii: 19.01.1966
    Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • The Equalizer 3 (2023)

    Equalizer 3: Capitolul final

    Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia.

    Regia: Antoine Fuqua
    266 13
    6.8
  • Emancipation (2022)

    Regia: Antoine Fuqua
    81 9
    6.2
  • The Guilty (2021)

    Vinovatul

    Un detectiv cu probleme pus pe funcția de operator la serviciile de urgență încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

    Regia: Antoine Fuqua
    40 11
    6.3
  • Infinite (2021)

    Infinit

    Evan e bântuit de abilități pe care nu le-a învățat niciodată și amintiri din locuri pe care nu le-a vizitat vreodată. Apropiindu-se de o cădere nervoasă, membrii unui grup secret vin să-l salveze, dezvăluind că amintirile lui sunt reale.

    Regia: Antoine Fuqua
    251 31
    5.5
  • What's My Name: Muhammad Ali (2019)

    Care este numele meu? Muhammad Ali

    Documentarul în două părți “Care este numele meu? Muhammad Ali” zugrăvește un portret intim al unui bărbat care, împotriva tuturor posibilităților, a reușit imposibilul.

    Regia: Antoine Fuqua
    5 0
    8.4
  • McCall îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați, fără drept de apel. Însă, de data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge.

    Regia: Antoine Fuqua
    603 36
    6.7
  • The Magnificent Seven (2016)

    Cei șapte magnifici

    Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează.

    Regia: Antoine Fuqua
    123 6
    6.9
  • Southpaw (2015)

    Lovitură de stânga

    Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său

    Regia: Antoine Fuqua
    33 1
    7.3
  • The Equalizer (2014)

    Equalizer

    McCall e un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului și că va putea duce de-acum o viață liniștită. Dar când McCall o întâlnește pe Teri, o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, nu poate sta deoparte.

    Regia: Antoine Fuqua
    235 6
    7.2
  • Olympus Has Fallen (2013)

    Cod roșu la Casa Albă

    Un fost agent secret încearcă să împiedice un atac terorist asupra Casei Albe, pus la cale de nord-coreeni. Scopul său principal este să îi salveze viața președintelui Statelor Unite.

    Regia: Antoine Fuqua
    84 1
    6.5
  • Brooklyn's Finest (2009)

    Polițiști în Brooklyn

    Trei polițisti din Brooklyn, fără nicio conexiune între ei, ajung purtați de întâmplare în aceeași situație foarte periculoasă.

    Regia: Antoine Fuqua
    31 1
    6.7
  • Shooter (2007)

    Lunetistul

    Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Antoine Fuqua
    108 1
    7.1
  • King Arthur (2004)

    Regele Artur

    Desi nu se stie exact daca Regele Arthur a existat cu adevarat, acest film plaseaza celebrul personaj in perioada dintre caderea Imperiului Roman si luptele pentru putere care au urmat intre popoarele subjugate. Lipsesc elementele fantastice.

    Regia: Antoine Fuqua
    49 2
    6.3
  • Tears of the Sun (2003)

    Lacrimi din Soare

    A.K. Waters (Bruce Willis) este comandantul unei echipe a trupelor speciale care trebuie sa efectueze o periculoasa misiune de salvare in Nigeria.

    Regia: Antoine Fuqua
    54 1
    6.6
  • Training Day (2001)

    Zi de instrucție

    În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

    Regia: Antoine Fuqua
    Oscar-uri:
    64 4
    7.7