Filmele și serialele regizate de Armando Iannucci

  • Armando Iannucci

    Armando Iannucci

    60 de ani
    Data nașterii: 28.11.1963
    Locul nașterii: Glasgow, Scotland, UK
  • Avenue 5 (2020)

    Cu Laurie în rolul căpitanului Ryan Clark și Josh Gad în cel al miliardarului Herman Judd, Avenue 5 promite aventuri pline de umor și de neprevăzut, ivite la bordul unei nave spațiale turistice, ce se defectează în plină călătorie.

    Scenariul: Armando Iannucci
    54 12
    6.7
  • The Personal History of David Copperfield (2019)

    Istoria personală a lui David Copperfield

    O interpretare proaspătă și distinctivă a capodoperei semi-autobiografice a lui Charles Dickens, plasat în anii 1840, filmul prezintă viața personajului său emblematic în timp ce navighează într-o lume haotică pentru a-și găsi locul evaziv în ea....

    Regia: Armando Iannucci
    18 3
    6.4
  • The Death of Stalin (2017)

    Moartea lui Stalin

    Bazându-se pe romanul grafic al lui Fabien Nury și Thierry Robin, drama urmărește ultimele zile ale dictatorului sovietic și descrie haosul regimului după moartea sa din 1953, după 30 de ani de guvernare a Federației Sovietice.

    Regia: Armando Iannucci
    170 30
    7.3
  • Veep (2012)

    Vicepreședinta

    Fosta doamnă senator Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) a acceptat oferta de a fi vicepreşedinta Statelor Unite. Această funcţie nu este deloc aşa cum şi-ar fi dorit ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmăreşte pe...

    Scenariul: Armando Iannucci
    12 2
    8.4
  • In the Loop (2009)

    Scuze, am pornit războiul

    O satiră la adresa politicii și relațiilor diplomatice dintre doi mari jucatori: SUA și Marea Britanie. Președintele SUA și premierul britanic doresc începerea unui nou război în Orientul Mijlociu din care să câștige ambele părți.

    Regia: Armando Iannucci
    7 4
    7.4