Filmele și serialele regizate de Baltasar Kormákur

  • Baltasar Kormákur

    Baltasar Kormákur

    58 de ani
    Data nașterii: 27.02.1966
    Locul nașterii: Reykjavik, Iceland
  • Beast (2022)

    Bestia

    Un bărbat proaspăt văduv și cele două fiice ale sale adolescente călătoresc într-o rezervație de vânat din Africa de Sud. Cu toate acestea, călătoria lor se transformă în curând într-o luptă pentru supraviețuire, când un leu însetat de sânge...

    Regia: Baltasar Kormákur
    132 21
    5.6
  • Katla (2021)

    Erupția catastrofică a vulcanului subglaciar Katla dă peste cap o comunitate din apropiere atunci când misterele încep să răsară de sub gheață.

    Scenariul: Baltasar Kormákur, Sigurjón Kjartansson
    24 1
    7.0
  • Adrift (2018)

    Supraviețuind pe mare

    Adrift se bazează pe adevărata poveste a doi marinari care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami și Richard nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată.

    Regia: Baltasar Kormákur
    120 13
    6.6
  • The Oath (2016)

    Jurământul

    Când fiica înstrăinată a unui respectat medic din Reykjavik îl prezintă familiei pe iubitul ei periculos și manipulator, traficant de droguri, tatăl ei începe să-și piardă controlul și, în cele din urmă, ia decizii disperate pentru salvarea familiei.

    Regia: Baltasar Kormákur
    6 0
    6.4
  • Trapped (2015)

    Fantomele fiordului

    Un tors uman este găsit în plasele de pescuit ale unei bărci în portul unui mic oraș Islandez. Șeful poliției locale conduce investigația și așteaptă întăriri de la Reykjavík, însă o furtună năprasnică blochează accesul în mica localitate.

    Scenariul: Baltasar Kormákur
    29 4
    8.0
  • Everest (2015)

    Everest: Cu prețul vieții

    Inspirat de evenimentele incredibile din jurul unei încercări periculoase de a ajunge în vârful celui mai înalt munte din lume, filmul documentează călătoria a două echipe diferite ce vor fi testate de una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă.

    Regia: Baltasar Kormákur
    49 4
    7.1
  • 2 Guns (2013)

    2 pistoale

    Un film de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent acoperit.

    Regia: Baltasar Kormákur
    65 3
    6.7
  • The Deep (2012)

    În larg

    O poveste despre unicul supravieţuitor al unui naufragiu, a cărui supraumană dorinţă de a trăi l-a transformat într-un erou naţional, dar şi într-un inexplicabil fenomen ştiinţific. Filmul se bazează pe un uimitor incident petrecut în realitate,...

    Regia: Baltasar Kormákur
    1 1
    6.6
  • Contraband (2012)

    Contrabandă

    Un agent de pază cu probleme financiare acceptă să revină la "vechile sale obiceiuri", de hoţ, atunci când un asociat îi propunere o nouă "afacere"

    Regia: Baltasar Kormákur
    36 3
    6.4
  • Inhale (2010)

    Cursa pentru viață

    Drama unui procuror, Stanton, care nu poate face nimic ca să-și salveze fetița. Aceasta suferă de o boală degenerativă de plămâni, iar transplantul este singura soluție. Procurorul decide să caute organele necesare într-un orășel din Mexic.

    Regia: Baltasar Kormákur
    5 0
    6.5
  • Jar City (2006)

    Sânge contaminat

    Un politist pe cale sa se retraga incearca sa rezolve cazul uciderii recente a unei fetite. Ciudatenia povestii vine din asemanarea cazului cu o crima comisa cu mai mult de 30 de ani in urma.

    Regia: Baltasar Kormákur
    2 0
    6.8
  • A Little Trip to Heaven (2005)

    O scurtă călătorie în paradis

    Un neo-noir plasat la inceputul anilor '80, in plina epoca Reagan, ce urmareste actiunile unui detectiv detasat in Hastings, un orasel posomorat si muribund din Minnesota. Un sot si sotia lui trebuie sa faca fata unui agent de asigurari care...

    Regia: Baltasar Kormákur
    1 0
    5.9
  • The Sea (2002)

    Regia: Baltasar Kormákur
    0 0
    6.8