Filmele regizate de Barry Levinson

  • Barry Levinson

    Barry Levinson

    82 de ani
    Data nașterii: 06.04.1942
    Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
    Oscaruri:
  • The Survivor (2021)

    Supraviețuitorul

    Harry Haft e un pugilist care a luptat cu alți prizonieri din lagărul de concentrare pentru a supraviețui. Bântuit de amintiri și de vinovăție, el încearcă să-și regăsească prima iubire cu ajutorul unor meciuri împotriva unor legende ale boxulului.

    Regia: Barry Levinson
    30 4
    6.7
  • Paterno (2018)

    După ce a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului studențesc, Joe Paterno este implicat în scandalul sexual de la Penn State, iar moștenirea lui este pusă sub semnul întrebării.

    Regia: Barry Levinson
    1 0
    6.5
  • The Wizard of Lies (2017)

    Vrăjitorul minciunilor

    Robert De Niro și Michelle Pfeiffer interpretează rolurile principale în filmul care oferă o privire în culisele masivei scheme Ponzi a lui Bernie Madoff, a modului în care a fost comisă și distrugerea pe care a lăsat-o în urmă.

    Regia: Barry Levinson
    84 12
    6.8
  • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.5
  • The Humbling (2014)

    Umilirea

    Filmul spune povestea unui actor îmbătrânit, confuz, trecut de epoca sa de glorie. După o criză existențială care îl aduce în pragul sinuciderii, Simon reîntâlnește o tânără pe care o cunoaște de cănd era copilă și pentru care acum face o pasiune.

    Regia: Barry Levinson
    3 1
    5.6
  • The Bay (2012)

    Teroare în golf

    Claridge e un mic oraş de pe malul mării unde nu vin decât cei recent pensionaţi sau turiştii care caută singurătatea. Cel mai important eveniment al anului e un festival dedicat crabilor, cu un concurs de mâncat crabi şi cu încoronarea unei...

    Regia: Barry Levinson
    3 0
    5.7
  • You Don't Know Jack (2010)

    Tu nu-l ști pe Jack

    Fostul patolog Kevorkian începe o cruciadă pentru a oferi ceea ce consideră o opțiune umană și demnă pentru bolnavii în fază terminală - sinuciderea asistată. Kevorkian începe să-și ofere serviciile unei clientele recunoscătoare și tot mai numeroase.

    Regia: Barry Levinson
    8 2
    7.5
  • What Just Happened (2008)

    Ce tocmai s-a întâmplat

    Filmul prezinta doua saptamani din viata unui producator esuat de la Hollywood (De Niro), caruia ii este greu incercand sa produca noul lui film.

    Regia: Barry Levinson
    9 0
    5.6
  • Man of the Year (2006)

    Din greșeală, președinte

    Un celebru realizator de talk show se inscrie la prezidentiale si dintr-o eroare de computer... devine predintele tarii. Va accepta el oare aceasta provocare extraordinara, sau se va intoarce la show-ul lui zilnic?

    Regia: Barry Levinson
    10 0
    6.2
  • Envy (2004)

    Invidia

    Nick Vanderpark şi Tim Dingman sunt vecini şi foarte buni prieteni. Mai mult, ei lucrează împreună la o fabrică. Cei doi îşi doresc ceva mai mult de la viaţă, iar Nick şi-a făcut un obicei din a pune la cale planuri stupide de îmbogăţire rapidă

    Regia: Barry Levinson
    6 0
    4.8
  • Bandits (2001)

    Bandiți

    Doi banditi se indragostesc de aceeasi fata pe care au rapit-o.

    Regia: Barry Levinson
    17 4
    6.5
  • An Everlasting Piece (2000)

    Vânzătorii de peruci

    Pe fundalul turbulent al vieții din Belfastul anilor '80, doi frizeri, Colm și George (unul catolic și unul prostestant), formează un parteneriat de excepție pentru a da lovitura în Irlanda de Nord. Este vorba desigur de o lovitură care vizează...

    Regia: Barry Levinson
    0 0
    6.2
  • Liberty Heights (1999)

    Culmile libertății

    De la mijlocul secolului trecut, timpul a inceput sa curga mai repede. O familie de evrei e martora schimbarilor sociale si a prejudecatilor care tin de rasa, pozitia sociala si religie... Anul este 1954, istoria il trece cu litere mici in...

    Regia: Barry Levinson
    1 2
    7.0
  • Wag the Dog (1998)

    Înscenarea

    Filmul face o analiza profunda a relatiilor complexe dintre politica, mass-media si industria show-biz-ului.

    Regia: Barry Levinson
    25 0
    7.1
  • Sphere (1998)

    Sfera

    În mijlocul Pacificului, la 300 m adâncime, descoperirea unui obiect ale cărui origini sunt necunoscute pune pe jar Guvernul SUA. O echipă de oameni de știință este trimisă în expediție pentru a explora ceea ce se va dovedi a fi o navă spațială.

    Regia: Barry Levinson
    37 2
    6.1