Filmele regizate de Barry Sonnenfeld

 • Barry Sonnenfeld

  Barry Sonnenfeld

  71 de ani
  Data nașterii: 01.04.1953
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Nine Lives (2016)

  Nouă vieți

  Când vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul. Asta pățește Tom când, simțindu-se vinovat că stă prea mult la birou, îi ia fiicei sale cadoul pe care și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  35 1
  5.3
 • Men in Black 3 (2012)

  Bărbații în negru 3

  Acțiunea celei de-a treia părți a francizei "Men in Black" are loc în anul 1969, după ce agentul J. (Will Smith) călătorește în timp și-l întâlnește pe tânărul agent K., interpretat de Josh Brolin. Misiunea lor? Ca de obicei, salvarea intregii lumi!

  Regia: Barry Sonnenfeld
  63 0
  6.8
 • RV (2006)

  Rulota

  Bob McNeive (Robin Williams) si familia sa disfunctionala inchirieaza o rulota "RV" pentru o excursie in Colorado Rockies, unde vor intalni in final o comunitate ciudata de turisti...

  Regia: Barry Sonnenfeld
  12 0
  5.6
 • Big Trouble (2002)

  Belele mari

  Inspirat de primul best-seller al umoristului Dave Barry, câștigător al premiului Pulitzer, „Big Trouble" ne relatează povestea unei valize misterioase care reunește și schimbă viețile mai multor personaje.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  12 0
  6.4
 • Men in Black II (2002)

  Bărbații în negru II

  Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  58 0
  6.2
 • Wild Wild West (1999)

  Wild Wild West - Mare nebunie în Vest

  Agentul special guvernamental West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Gordon, un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii, sunt trimisi sa-i dea de urma geniului diabolic Dr. Loveless.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  44 0
  4.9
 • Men in Black (1997)

  Bărbații în negru

  Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru - agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers!

  Regia: Barry Sonnenfeld
  Oscar-uri:
  66 1
  7.3
 • Get Shorty (1995)

  Ia-l pe Shorty

  Chili (Travolta), camatar pentru Ray Bones, un criminal infricosator, se afla la Hollywood pentru a colecta bani. In Vegas, printre datornici se afla si Harry (Gene Hackman), actor la Hollywood si producator de filme horror cu buget redus.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  19 1
  6.9
 • For Love or Money (1993)

  Dragoste de cinci stele

  Doug (Michael J. Fox) este un usier tupeist si foarte descurcaret de la un hotel foarte luxos din New York, capabil sa satisfaca dorintele cele mai extravagante ale clientilor. Visul sau e sa-si construiasca propriul hotel.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  9 2
  6.2
 • Addams Family Values (1993)

  Valorile familiei Addams

  Dupa ce Morticia (Anjelica Huston) da nastere celui de-al treilea copil al familiei Addams, Pubert, ceilalti doi copii, Pugsley (Jimmy Workman) si Wednesday (Christina Ricci), pun la cale o sumedenie de planuri pentru a-l ucide pe micul lor fratior.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  17 1
  6.8
 • The Addams Family (1991)

  Familia Addams

  Este momentul să faceți cunoștință cu familia Addams, o comedie realizată pe baza cărții Familia Addams. Îi veți întâlni pe blândul Gomez, un împătimit al trabucelor, pe îngrozitoarea sa soție, Morticia și pe cei doi drăcușori de copii, Wednesday...

  Regia: Barry Sonnenfeld
  28 0
  6.9