Filmele regizate de Ben Affleck

  • Ben Affleck

    Ben Affleck

    51 de ani
    Data nașterii: 15.08.1972
    Locul nașterii: Berkeley, California, USA
  • Air (2023)

    Descoperiți parteneriatul care a schimbat jocul dintre un Michael Jordan nedescoperit pe atunci și divizia de baschet a Nike, care a revoluționat lumea sportului și a culturii cu brandul Air Jordan.

    Regia: Ben Affleck
    42 2
    7.4
  • Live by Night (2016)

    Legea nopții

    Scris și regizat de Ben Affleck, „Legea nopții” se desfășoară în era prohibiției, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ține pasul.

    Regia: Ben Affleck
    164 6
    6.4
  • Argo (2012)

    În noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamiști sprijiniți de ayatollahul Khomeini. 63 de cetățeni americani sunt luați ostatici, dar, printr-un noroc nesperat, șase funcționari ai ambasadei trec neobservați.

    Regia: Ben Affleck
    Oscar-uri:
    54 5
    7.7
  • The Town (2010)

    Orașul

    În timp ce-și plănuiește noua spargere, un hoț încearcă să-și pună ordine în sentimentele care le are pentru un manager de bancă și să se ferească de un agent FBI care încearcă să-l prindă cu tot cu echipa lui.

    Regia: Ben Affleck
    83 2
    7.5
  • Gone Baby Gone (2007)

    Dispărută fără urmă

    Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovați. Când o fetiță de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick și Angela Gennaro deschid o investigație si vor risca totul.

    Regia: Ben Affleck
    39 3
    7.6