Filmele regizate de Ben Stiller

 • Ben Stiller

  Ben Stiller

  56 de ani
  Data nașterii: 30.11.1965
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Zoolander 2 (2016)

  Manechinul Zoolander 2

  După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă... lumea!

  Regia: Ben Stiller
  14 1
  4.7
 • The Secret Life of Walter Mitty (2013)

  Viața secretă a lui Walter Mitty

  Walter Mitty este creator de benzi desenate, un tânăr timid, terorizat de şeful său şi cocoloşit de prea protectoarea sa mamă. Pentru a evada din viaţa de zi cu zi, Walter se imaginează protagonistul unor aventuri care mai de care mai nebuneşti.

  Regia: Ben Stiller
  27 4
  7.3
 • Tropic Thunder (2008)

  Tunet tropical

  Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume.

  Regia: Ben Stiller
  29 3
  7.0
 • Zoolander (2001)

  Manechinul Zoolander

  Ce va face unul dintre cei mai cunoscuti barbati fotomodel atunci cand va fi implicat intr-un complot de asasinare a Prim Ministrului Malaesiei? Pai cum ce? Va salva situatia si va deveni un adevarat erou American.

  Regia: Ben Stiller
  12 0
  6.5
 • The Cable Guy (1996)

  Tipu' de la cablu

  Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani reuşeşte un recital demenţial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipu' care pune cablul, dar nu o face oricum.

  Regia: Ben Stiller
  15 2
  6.1
 • Reality Bites (1994)

  Cu picioarele pe pământ

  Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller (primul sau film si in calitate de regizor) evolueazã în aceastã comedie romanticã în care viaţa, dragostea şi ambiţia sunt privite prin ochii unei generaţii aflate între „the Brandy Bunch“ şi „Melrose Place“

  Regia: Ben Stiller
  8 1
  6.6