Filmele regizate de Bille Woodruff

  • Bille Woodruff

    Bille Woodruff

  • The Perfect Match (2016)

    Potrivirea perfectă

    Charlie, un afemeiat cinic, crede că ideea de relație romantică este depășită. O cunoaște pe frumoasa și misterioasa Eva, cu care cade de acord să aibă o relație temporară, dar de la care începe în curând să-și dorească mai mult.

    Regia: Bille Woodruff
    12 3
    4.9
  • Honey 3: Dare to Dance (2016)

    Honey 3: Îndrăznește să visezi

    Melea Martin se simte constrânsă de politicile stricte ale facultatii unde studia și decide să se stabilească pe cont propriu. Căutând o modalitate de a-și folosi talentele de dansator, Melea vrea sa puna in scena un spectacol de Hip-Hop.

    Regia: Bille Woodruff
    5 0
    5.1
  • Addicted (2014)

    Dependența

    Bazat pe romanul best-seller de Zane, Addicted este un thriller sexy și provocator despre dorința și pericolele imprudenței. Femeia de succes Zoe Reynard pare să aibă totul - soțul visurilor pe care îl iubește, doi copii minunați și o carieră...

    Regia: Bille Woodruff
    16 5
    5.0
  • Honey 2 (2011)

    Regia: Bille Woodruff
    2 0
    5.2
  • Bring It On: Fight to the Finish (2009)

    Majoretele: Luptă până la capăt

    Totul începe în vestul L.A.-ului, unde Lina și echipa ei mai au puțin până la atingerea pragului cel mare. Dar visul e spulberat de mama Linei, care se căsătorește cu un bărbat din Malibu, iar mutarea devine iminentă.

    Regia: Bille Woodruff
    4 0
    5.1
  • Beauty Shop (2005)

    Salonul de înfrumusețare

    Cine cu cine, cand si cat, unde si de ce. La coafor afli orice, fie ca e vorba despre divortul vecinei de deasupra, de afacerea tarabagiului din colt, de optiunile sexuale ale baiatului de la 7, sau de ultima rochie a lui Paris Hilton.

    Regia: Bille Woodruff
    3 0
    5.6
  • Honey (2003)

    Honey Daniels (Jessica Alba) a asteptat toata viata ei sa arate lumii talentul ei la dans. Ziua este instructor de dans iar seara barmanita, pentru ca dupa ce iese din tura sa intre pe ringul de dans, ca sa fie remarcata. Si iata ca sansa apare.

    Regia: Bille Woodruff
    9 0
    5.3