Filmele regizate de Boaz Yakin

  • Boaz Yakin

    Boaz Yakin

    57 de ani
    Data nașterii: 20.06.1966
    Locul nașterii: New York, New York, U.S.A.
  • Max (2015)

    In urma unei experiente traumatizante din timpul razboiului, in care isi pierde stapanul, Max ramane cu sechele. Nu mai raspunde la comenzi si se sperie de zgomote puternice. Armata vrea sa-l eutanasieze, insa familia lui Kyle accepta sa-l adopte.

    Regia: Boaz Yakin
    15 0
    6.6
  • Safe (2012)

    În siguranță

    După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

    Regia: Boaz Yakin
    62 1
    6.5
  • Death in Love (2008)

    Victimele trecutului

    Regia: Boaz Yakin
    0 0
    4.7
  • Uptown Girls (2003)

    Fetele de bani gata

    Brittany Murphy si Dakota Fanning sunt "un duo care te va face sa razi si sa plangi" in acest basm veritabil. Impreuna cu Marley Shelton si Heather Locklear, Fete de bani gata iti va oferi "nenumarate momente hazlii, ajungand drept la inima ta".

    Regia: Boaz Yakin
    11 0
    6.2
  • Remember the Titans (2000)

    Amintiți-vă de titani

    Bazat pe o poveste reală, "Remember the Titans" urmărește evenimente dramatice ce au avut loc în Alexandria, Virginia, în 1971, când un antrenor de fotbal afro-american, Herman Boone (interpretat de laureatul la Oscar Denzel Washington), a fost...

    Regia: Boaz Yakin
    24 4
    7.8
  • A Price Above Rubies (1998)

    Prețul libertății

    Viața Soniei reprezintă o adevărată împlinire a visurilor părinților ei: s-a căsătorit cu un tânăr cleric, un adevărat sfânt, și s-a așezat la casa ei, într-o comunitate de evrei tradiționaliști. În lumea Soniei, menirea femeii este de a avea...

    Regia: Boaz Yakin
    5 0
    6.5