Filmele regizate de Brad Furman

 • Brad Furman

  Brad Furman

 • City of Lies (2018)

  Orașul minciunilor

  Bazat pe povestea adevărată a unuia dintre cele mai cunoscute cazuri nesoluționate din ultima vreme, filmul dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac.

  Regia: Brad Furman
  41 5
  6.5
 • The Infiltrator (2016)

  Acoperitul

  The Infiltrator este povestea unui oficial al autorității vamale a S.U.A. care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la ale cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

  Regia: Brad Furman
  24 1
  7.0
 • Runner Runner (2013)

  Joc riscant

  În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare.

  Regia: Brad Furman
  16 1
  5.6
 • The Lincoln Lawyer (2011)

  Avocatul din limuzină

  Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.

  Regia: Brad Furman
  33 2
  7.3
 • The Take (2007)

  Răzbunare fără limite

  Felix e soferul unei masini de transport blindate, se straduieste din greu sa castige o paine pentru sotia sa Marina (Rosie Perez) si cei doi copii. Viata familiei este complet data peste cap dupa ce Felix supravietuieste in mod miraculos unui jaf.

  Regia: Brad Furman
  2 1
  5.8