Filmele regizate de Brad Furman

  • Brad Furman

    Brad Furman

  • City of Lies (2018)

    Orașul minciunilor

    Bazat pe povestea adevărată a unuia dintre cele mai cunoscute cazuri nesoluționate din ultima vreme, filmul dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac.

    Regia: Brad Furman
    41 5
    6.5
  • The Infiltrator (2016)

    Operatiunea Escobar

    The Infiltrator este povestea unui oficial al autorității vamale a S.U.A. care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la ale cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

    Regia: Brad Furman
    24 1
    7.0
  • Runner Runner (2013)

    Joc riscant

    În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare.

    Regia: Brad Furman
    17 1
    5.6
  • The Lincoln Lawyer (2011)

    Avocatul din limuzină

    Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.

    Regia: Brad Furman
    38 2
    7.3
  • The Take (2007)

    Răzbunare fără limite

    Felix e soferul unei masini de transport blindate, se straduieste din greu sa castige o paine pentru sotia sa Marina (Rosie Perez) si cei doi copii. Viata familiei este complet data peste cap dupa ce Felix supravietuieste in mod miraculos unui jaf.

    Regia: Brad Furman
    2 1
    5.8