Filmele și serialele regizate de Brad Peyton

  • Brad Peyton

    Brad Peyton

    45 de ani
    Data nașterii: 27.05.1978
    Locul nașterii: Gander, Canada
  • Daybreak (2019)

    Zorii apocalipsei

    Trăindu-și viața într-un Los Angeles post-apocaliptic, un pierde-vară se străduie să o găsească pe fata visurilor lui, în timp ce scapă de strigoi și diverse bande.

    Scenariul: Brad Peyton, Aron Eli Coleite
    5 2
    6.7
  • Rampage (2018)

    Rampage: Scăpați de sub control

    O gorilă, un crocodil și un lup cad victime unor malefice experimente genetice. În cursul acestora, modificări la nivel de ADN îi transformă total; devin neobișnuit de puternici, rapizi, voluminoși dar și extrem de agresivi.

    Regia: Brad Peyton
    428 34
    6.1
  • Incarnate (2016)

    Demonul

    Deși e țintuit într-un scaun cu rotile, dr. Seth este un Încarnat înzestrat cu abilitatea excepțională și extrem de rară de a pătrunde în mintea celui posedat pentru a-i exorciza demonii din interior spre exterior. Vaticanul îi va solicita ajutorul!

    Regia: Brad Peyton
    23 7
    5.3
  • San Andreas (2015)

    Dezastrul din San Andreas

    După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături

    Regia: Brad Peyton
    73 2
    6.1
  • Journey 2: The Mysterious Island (2012)

    Călătoria 2: Insula misterioasă

    Descurcărețul Sean are parte de o nouă aventură când pornește în căutarea bunicului său, eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoțit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă.

    Regia: Brad Peyton
    49 3
    5.7
  • Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

    Câini și pisici: Răzbunarea lui Kitty Galore

    Filmul care te-a făcut să-ți privești cu alți ochi animalul de companie revine cu această continuare Cele două tabere, până nu demult formate numai din dușmani de moarte, trebuie să se alieze iarăși pentru că apare un inamic redutabil!

    Regia: Brad Peyton
    12 0
    4.3