Filmele regizate de Brad Silberling

  • Brad Silberling

    Brad Silberling

    60 de ani
    Data nașterii: 08.09.1963
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Regia: Brad Silberling
    27 4
    5.7
  • Land of the Lost (2009)

    Ținutul celor pierduți

    Rick Marshall este un om de știință vizionar. El dezvoltă o tehnologie cu care este convins că poate călători în timp. Când întreaga comunitate științifică îl ia în râs, Marshall face o ultimă încercare de a dovedi că are dreptate.

    Regia: Brad Silberling
    18 0
    5.3
  • 10 Items or Less (2006)

    10 produse sau mai puțin

    Un actor de culoare (Freeman) aflat in perioada de pregatire a unui rol, cunoaste o tanara si vioaie vanzatoare de bacanie. Cei doi decid sa plece impreuna intr-o calatorie care-i va ajuta pe fiecare sa descopere lumea in care traieste celalalt.

    Regia: Brad Silberling
    4 0
    6.5
  • A Series of Unfortunate Events (2004)

    Seria de evenimente nefericite ale lui Lemony Snicket

    Violet, Klaus si Sunny sunt trei copii inteligenti care primesc vestea ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rude si ajung sa locuiasca cu maleficul Conte Olaf, care nu vrea decat sa le fure averea.

    Regia: Brad Silberling
    Oscar-uri:
    23 5
    6.8
  • Anii 1970. Un tanar, Joe este luat sub ingrijire de catre parintii logodnicei lui, de profesie chelnerita care a murit de curand. Parintii ei au luat decizia de a-l ajuta pe Joe pentru ca el este singura amintire si legatura cu fiica lor moarta....

    Regia: Brad Silberling
    13 1
    6.6
  • City of Angels (1998)

    Îngerul păzitor

    Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere "slujba" mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriţă chirurg cardiac

    Regia: Brad Silberling
    45 4
    6.7
  • Casper (1995)

    „Psihologul fantomelor”, dr. James Harvey (Bill Pulman) si fiica sa Kat (Christina Ricci) ajung la vechiul conac Whipstaff. Lacoma sa proprietarã l-a angajat sã exorcizeze fantomele casei: dintre ele, una micã si prietenoasã, dar singurã, Casper.

    Regia: Brad Silberling
    12 1
    6.2