Filmele regizate de Brett Ratner

 • Brett Ratner

  Brett Ratner

  52 de ani
  Data nașterii: 28.03.1969
  Locul nașterii: Miami Beach, Florida, USA
 • Hercules (2014)

  Hercule

  Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba bogaților. Dar când mărinimosul conducător al Traciei îi cere ajutorul, Hercule vede în ast ocazia de a face ca binele să triumfe

  Regia: Brett Ratner
  74 1
  6.0
 • Tower Heist (2011)

  Jaf... la turnul mare

  Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii

  Regia: Brett Ratner
  17 2
  6.2
 • Rush Hour 3 (2007)

  Ora de vârf 3

  În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, amenințat de o triadă mafiotă din Hong Kong.

  Regia: Brett Ratner
  48 0
  6.2
 • X-Men: The Last Stand (2006)

  X-Men: Ultima înfruntare

  Echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu renascuta ca Dark Phoenix - Jean Grey. Ea este nu doar un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii

  Regia: Brett Ratner
  55 1
  6.7
 • After the Sunset (2004)

  După apus

  Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Lloyd (Woody Harrelson). Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica.

  Regia: Brett Ratner
  33 0
  6.3
 • Red Dragon (2002)

  Dragonul Roșu

  Edward Norton este ex-agentul FBI Will Graham, un investigator expert care a parasit FBI dupa ce a fost pe punctul sa-si piarda viata pentru a-l captura pe Hannibal Lecter - interpretat desigur de Anthony Hopkins.

  Regia: Brett Ratner
  43 1
  7.2
 • Rush Hour 2 (2001)

  Ora de vârf 2

  Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

  Regia: Brett Ratner
  48 0
  6.6
 • The Family Man (2000)

  Bărbatul de familie

  Cu 13 ani in urma, cand Jack a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale Kate ca vor sta despartiti doar un an. Jack este acum un celibatar de pe Wall Street bine platit, in timp ce Kate reprezinta doar o amintire...

  Regia: Brett Ratner
  28 2
  6.8
 • Rush Hour (1998)

  Ora de vârf

  Cu un Jackie Chan mai in forma ca niciodata si un Chris Tucker rau de gura, acest film e doldora de situatii comice si efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon.

  Regia: Brett Ratner
  50 0
  7.0
 • Money Talks (1997)

  Banii vorbesc

  Mai tot timpul pus pe inselatorii si afaceri dubioase, lui Hatchett i se infunda cand este arestat. In timp ce este transportat de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume.

  Regia: Brett Ratner
  16 0
  6.2