Filmele regizate de Brian De Palma

  • Brian De Palma

    Brian De Palma

    83 de ani
    Data nașterii: 11.09.1940
    Locul nașterii: Newark, New Jersey, USA
  • Domino (2019)

    Vremea dreptății

    Dupa ce colegul lui este ucis de un barbat misterios, un ofițer de poliție din Copenhaga vrea sa se faca dreptate.

    Regia: Brian De Palma
    25 0
    4.5
  • Passion (2012)

    Pasiune

    Passion spune povestea relației de dragoste, manipulare și gelozie dintre Christine, o mândră femeie de afaceri și Isabelle, o naivă și inteligentă debutantă în lumea afacerilor, pe care o seduce, reușind să-și atribuie astfel ideile sale inovatoare.

    Regia: Brian De Palma
    15 2
    5.3
  • Redacted (2007)

    Războiul

    Inspirat de evenimente petrecute in realitate, Redacted exploreaza consecintele plasarii unui grup de tineri soldati americani in mijlocul unui univers ambiguu din punct de vedere moral.

    Regia: Brian De Palma
    3 0
    6.1
  • The Black Dahlia (2006)

    Dulcele sărut al Daliei

    Actiunea din The Black Dahlia este situata in Los Angeles-ul anilor 1940. Doi politisti, Bucky Bleichert (Josh Hartnett) si partenerul sau, Lee Blanchard, investigheaza moartea tinerei Elizabeth Short, gasita asasinata in mod brutal.

    Regia: Brian De Palma
    17 2
    5.6
  • Femme Fatale (2002)

    Femeia fatală

    Laura Ash este o seduc

    Regia: Brian De Palma
    39 1
    6.2
  • Mission to Mars (2000)

    Misiunea către Marte

    Pusi pe jar de mesajul primit de la echipa de pe Marte, cei de la NASA pregătesc în grabă o misiune de salvare care să meargă la fata locului pentru investigatii si care să-i aducă înapoi pe eventualii supravietuitori.

    Regia: Brian De Palma
    26 1
    5.7
  • Snake Eyes (1998)

    Ochii de șarpe

    Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf.

    Regia: Brian De Palma
    16 1
    6.1
  • Mission: Impossible (1996)

    Misiune: Imposibilă

    Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion.

    Regia: Brian De Palma
    94 3
    7.2
  • Carlito's Way (1993)

    Calea lui Carlito

    Al Pacino este un fost lord al unui cartel de droguri, care luptă pentru a se elibera de trecutul violent și înșelător în acest tur de forță al crimelor și violenței, în regia aclamatului regizor Brian DePalma

    Regia: Brian De Palma
    34 1
    7.9
  • Raising Cain (1992)

    În căutarea lui Cain

    Celebrul maestru al filmelor horror, Brian de Palma vã prezintã un thriller psihologic care vã va tine cu sufletul la gurã pânã la ultimul cadru. Carter Nix (John Lithgow) este un psiholog respectabil, un sot iubitor si un tatã devotat, care se...

    Regia: Brian De Palma
    4 1
    6.1
  • The Bonfire of the Vanities (1990)

    Rugul vanitatilor

    Incredibil de bogat, Sherman McCoy isi vede viata destul de simpla, pana cand amanta sa Maria Ruskin loveste un baiat de culoare cu masina lui.

    Regia: Brian De Palma
    15 0
    5.6
  • Casualties of War (1989)

    Ororile războiului

    Regizorul Brian de Palma creeaza o poveste devastatoare si greu de uitat despre zbaterea unui om pentru pastrarea sanatatii si dreptatii in mijlocul haosului razboiului.

    Regia: Brian De Palma
    15 0
    7.1
  • The Untouchables (1987)

    Incoruptibilii

    Regizat de Brian de Palma, filmul este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

    Regia: Brian De Palma
    Oscar-uri:
    69 3
    7.8
  • Wise Guys (1986)

    Baieți deștepți

    Harry Valentini (Danny DeVito) si bunul lui prieten Moe Dickstein (Joe Piscopo) sunt doi mafioti din New Jersey, nemultumiti de locul pe care-l au in ierarhie. Cea mai mare dorinta a celor doi este sa faca o isprava iesita din comun, care sa-i...

    Regia: Brian De Palma
    4 0
    5.6
  • Body Double (1984)

    Dublura

    Dublura este o poveste in stil Hitchcock despre seductie, mister si crima, realizata de celebrul regizor Brian De Palma. Jake Scully, un actor somer, este rugat sa aiba grija in lipsa stapanilor de un luxos apartament.

    Regia: Brian De Palma
    15 1
    6.8