Filmele și serialele regizate de Brian Taylor

  • Brian Taylor

    Brian Taylor

  • Brave New World (2020)

    Minunata lume nouă

    Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

    Scenariul: Brian Taylor, Grant Morrison, David Wiener
    27 7
    7.0
  • Mom and Dad (2017)

    Mom and Dad (2017) este o comedie sumbră care urmărește o isterie în masă la nivel mondial, unde, timp de 24 de ore brutale, părinții își atacă violent proprii copii.

    Regia: Brian Taylor
    22 9
    5.6
  • Happy! (2017)

    Fost polițist alcoolic, asasinul de acum crede că o ia razna după ce un inorog desenat văzut numai de el îl îndeamnă să salveze o fetiță răpită de Moș Crăciun.

    Scenariul: Brian Taylor, Grant Morrison
    82 8
    8.1
  • Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

    Demonul pe două roți: Spiritul răzbunării

    Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în vânătorul de recompense pe care îl știm, dar riscă totul când face echipă cu liderul unui grup de călugări pentru a salva un băiat de amenințarea diavolului și pentru a scăpa el însuși de blestem.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 3
    4.3
  • Crank: High Voltage (2009)

    Crank: Tensiune maximă

    Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    39 3
    6.1
  • Gamer (2009)

    Gamer - Jocul Supraviețuirii

    În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale, ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 5
    5.7
  • Crank (2006)

    Răzbunare și adrenalină

    Un asasin este informat că a fost injectat cu o otravă care îl va ucide atunci când bătăile inimii vor scădea sub un anumit nivel. Bărbatul trebuie să-i găsească pe cei răspunzători şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    47 5
    6.9