Filmele regizate de Bryan Singer

  • Bryan Singer

    Bryan Singer

    58 de ani
    Data nașterii: 17.09.1965
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Bohemian Rhapsody (2018)

    Rapsodia Boemă

    Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

    Regia: Bryan Singer
    Oscar-uri: x 4
    313 27
    7.9
  • X-Men: Apocalypse (2016)

    X-Men: Apocalipsa

    In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

    Regia: Bryan Singer
    134 5
    6.9
  • X-Men: Days of Future Past (2014)

    X-Men: Viitorul este trecut

    Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

    Regia: Bryan Singer
    117 1
    7.9
  • Jack the Giant Slayer (2013)

    Jack și uriașii

    Când o prințesă este răpită, pacea dintre regatul oamenilor și cel al giganților este distrusă. Jack, un tânăr fermier, are ocazia de a conduce o periculoasă expediție în inima regatului giganților pentru a o salva.

    Regia: Bryan Singer
    45 1
    6.3
  • Regia: Bryan Singer
    3 0
    7.2
  • Valkyrie (2008)

    Operațiunea Valkyrie

    In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, colonelul german von Stauffenberg e ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop e asasinarea lui Hitler.

    Regia: Bryan Singer
    51 2
    7.1
  • Superman Returns (2006)

    Superman revine

    Dupa o absenta de cativa ani, Omul de Otel revine pe Pamant in noul film epic de actiune si aventuri Superman Returns, un nou capitol in saga unuia dintre cei mai indragiti supereroi din lume.

    Regia: Bryan Singer
    48 1
    6.1
  • X2: X-Men United (2003)

    X-Men 2

    In aceasta continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluata aventura mutantilor, care fac echipa in acest film cu noi colegi, Ice Man si Pyro pentru a lupta contra lui Nightcrawler.

    Regia: Bryan Singer
    72 1
    7.4
  • X-Men (2000)

    Cyclops, Jean Grey și Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga următoare în lanțul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a născut cu o mutație genetică unică, manifestată la pubertate prin niște puteri supranormale.

    Regia: Bryan Singer
    72 4
    7.3
  • Apt Pupil (1998)

    Influență nefastă

    Todd Bowden, un adolescent normal pentru varsta lui, descopera ca unul din vecinii lui, domnul Denker, este un criminal de razboi, un nazist responsabil de moartea multor evrei in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

    Regia: Bryan Singer
    14 0
    6.7
  • The Usual Suspects (1995)

    Suspecți de serviciu

    Cel mai tare truc nascocit vreodata de catre Diavol a fost sa convinga lumea ca nu exista. Aceasta replica, rostita de Roger Verbal Kint reprezinta ideea de baza a acestui thriller inteligent, plin de suspans si sange rece, regizat de Bryan Singer.

    Regia: Bryan Singer
    Oscar-uri:
    56 2
    8.5