Filmele regizate de Burt Kennedy

 • Burt Kennedy

  Burt Kennedy

  Data nașterii: 03.09.1922
  Decedat: 15.02.2001 (78 de ani)
 • Suburban Commando (1991)

  Comando de cartier

  Shep Ramsey (Hulk Hogan) este un fel de erou intergalactic. In timp ce se lupta cu un dusman extraterestru, nava sa este serios avariata, iar Ramsey este nevoit sa caute refugiul pe Pamant, unde spera sa-si poata repara nava. Cautand sa nu atraga...

  Regia: Burt Kennedy
  2 0
  4.5
 • The Train Robbers (1973)

  Hotii de trenuri

  Doamna Lowe este o vaduva care vrea sa recupereze aurul furat si ascuns de fostul ei sot. Ea intentioneaza sa-l inapoieze bancii de unde a fost furat si sa reabiliteze numele familiei ei.

  Regia: Burt Kennedy
  10 2
  6.5
 • The Deserter (1971)

  Regia: Burt Kennedy, Niksa Fulgosi
  0 0
  6.3
 • Dupa ce invata cum sa manuiasca arma, Hannie Caulder pleaca pe urmele celor care i-au distrus viata. Sunt trei raufacatori care au violat-o si i-au omorat sotul.

  Regia: Burt Kennedy
  17 0
  6.3
 • Support Your Local Gunfighter (1971)

  Ucigaș fără voie

  Un escroc soseste intr-un micut oras minier controlat de doua companii concurente. Crezand ca intampina un faimos pistolar, cele doua companii incearca sa-l angajeze, fiecare pentru a o alunga pe cealalta.

  Regia: Burt Kennedy
  11 1
  6.9
 • Young Billy Young (1969)

  Răzbunarea șerifului

  După uciderea fiului său, un deputat în vârstă (Robert Mitchum) își pune insigna și, însoțit de un tânăr fost pistolar (Robert Walker, Jr.), pornește pe urmele ucigașului.

  Regia: Burt Kennedy
  11 0
  5.7
 • Support Your Local Sheriff! (1969)

  Nu trageți în șerif!

  In batranul vest, Jason McCullough se angajeaza ca serif doar pentru salariu, gandindu-se ca se poate descurca daca lucrurile se complica...

  Regia: Burt Kennedy
  13 0
  7.5
 • The Good Guys and the Bad Guys (1969)

  Băieți Buni, Băieți Răi

  Marshal Flagg, un om al legii în pragul pensionării, află că vechiul lui dușman, nelegiuitul McKaye, a revenit în zonă plănuind un jaf.

  Regia: Burt Kennedy
  12 0
  6.1
 • Welcome to Hard Times (1967)

  Vremuri de restriște

  Un individ soseşte în Hard Times și terorizează așezarea. Pe lângă pagubele pe care le face, omoară și câțiva oameni. Primarul asistă neputincios la dezastru. Blue promite să reconstruiască orașul, dar locuitorii pleacă să locuiască în altă parte.

  Regia: Burt Kennedy
  1 0
  5.9
 • The War Wagon (1967)

  Comoara din diligență

  Taw Jackson (John Wayne) se intoarce de la inchisoare, supravietuitor al vietii de acolo si trecut prin experienta unei impuscaturi serioase. El se afla in cautarea lui Frank Pierce, cel care i-a furat aurul.

  Regia: Burt Kennedy
  20 1
  6.9
 • Return of the Seven (1966)

  Intoarcerea celor 7 magnifici

  Liderul unei grupări de bandiţi vrea să construiască o biserică în memoria fiilor lui care au murit, iar prima metodă care îi vine în minte este să facă razie prin trei sate mexicane, să răpească toţi bărbaţii şi să-i pună să construiască...

  Regia: Burt Kennedy
  16 0
  5.5