Filmele regizate de Burt Kennedy

  • Burt Kennedy

    Burt Kennedy

    Data nașterii: 03.09.1922
    Decedat: 15.02.2001 (78 de ani)
  • Suburban Commando (1991)

    Comando de cartier

    Shep Ramsey (Hulk Hogan) este un fel de erou intergalactic. In timp ce se lupta cu un dusman extraterestru, nava sa este serios avariata, iar Ramsey este nevoit sa caute refugiul pe Pamant, unde spera sa-si poata repara nava. Cautand sa nu atraga...

    Regia: Burt Kennedy
    4 0
    4.6
  • The Train Robbers (1973)

    Hoții de trenuri

    Doamna Lowe este o vaduva care vrea sa recupereze aurul furat si ascuns de fostul ei sot. Ea intentioneaza sa-l inapoieze bancii de unde a fost furat si sa reabiliteze numele familiei ei.

    Regia: Burt Kennedy
    12 2
    6.4
  • The Deserter (1971)

    Regia: Burt Kennedy, Niksa Fulgosi
    1 0
    6.3
  • Dupa ce invata cum sa manuiasca arma, Hannie Caulder pleaca pe urmele celor care i-au distrus viata. Sunt trei raufacatori care au violat-o si i-au omorat sotul.

    Regia: Burt Kennedy
    22 0
    6.3
  • Support Your Local Gunfighter (1971)

    Ucigaș fără voie

    Un escroc soseste intr-un micut oras minier controlat de doua companii concurente. Crezand ca intampina un faimos pistolar, cele doua companii incearca sa-l angajeze, fiecare pentru a o alunga pe cealalta.

    Regia: Burt Kennedy
    12 1
    6.8
  • Young Billy Young (1969)

    Răzbunarea șerifului

    După uciderea fiului său, un deputat în vârstă (Robert Mitchum) își pune insigna și, însoțit de un tânăr fost pistolar (Robert Walker, Jr.), pornește pe urmele ucigașului.

    Regia: Burt Kennedy
    12 0
    5.7
  • Support Your Local Sheriff! (1969)

    Nu trageți în șerif!

    In batranul vest, Jason McCullough se angajeaza ca serif doar pentru salariu, gandindu-se ca se poate descurca daca lucrurile se complica...

    Regia: Burt Kennedy
    14 0
    7.5
  • The Good Guys and the Bad Guys (1969)

    Băieți Buni, Băieți Răi

    Marshal Flagg, un om al legii în pragul pensionării, află că vechiul lui dușman, nelegiuitul McKaye, a revenit în zonă plănuind un jaf.

    Regia: Burt Kennedy
    12 0
    6.1
  • Welcome to Hard Times (1967)

    Vremuri de restriște

    Un individ soseşte în Hard Times și terorizează așezarea. Pe lângă pagubele pe care le face, omoară și câțiva oameni. Primarul asistă neputincios la dezastru. Blue promite să reconstruiască orașul, dar locuitorii pleacă să locuiască în altă parte.

    Regia: Burt Kennedy
    1 0
    5.8
  • The War Wagon (1967)

    Comoara din diligență

    Taw Jackson (John Wayne) se intoarce de la inchisoare, supravietuitor al vietii de acolo si trecut prin experienta unei impuscaturi serioase. El se afla in cautarea lui Frank Pierce, cel care i-a furat aurul.

    Regia: Burt Kennedy
    23 1
    6.8
  • Return of the Seven (1966)

    Întoarcerea celor 7 magnifici

    Liderul unei grupări de bandiți vrea să construiască o biserică în memoria fiilor lui care au murit, iar prima metodă care îi vine în minte este să facă razie prin trei sate mexicane, să răpească toți bărbații și să-i pună să construiască...

    Regia: Burt Kennedy
    22 0
    5.5