Filmele regizate de Cameron Crowe

  • Cameron Crowe

    Cameron Crowe

    66 de ani
    Data nașterii: 13.07.1957
    Locul nașterii: Palm Springs, California, USA
  • Aloha (2015)

    Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui

    Regia: Cameron Crowe
    19 3
    5.4
  • We Bought a Zoo (2011)

    Avem un Zoo!

    Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție.

    Regia: Cameron Crowe
    18 0
    7.0
  • Pearl Jam Twenty (2011)

    Untitled Pearl Jam Documentary

    Documentar despre formatia Pearl Jam care isi sarbatoresc in 2011 cei 20 de ani de la infiintare.

    Regia: Cameron Crowe
    1 0
    8.2
  • Elizabethtown (2005)

    O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

    Regia: Cameron Crowe
    15 5
    6.3
  • Vanilla Sky (2001)

    Cerul de vanilie

    Chipeș, bogat și carismatic, tânărul David are cam tot ce vrea, dar totuși i se pare că îi lipsește ceva. Într-o noapte, David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli.

    Regia: Cameron Crowe
    46 9
    6.9
  • Almost Famous (2000)

    Aproape faimoasă

    1973. William își trăiește visul de a se lăsa absorbit de lumea nebună a rock'n'roll-ului și de a consemna în detaliu minunata lui aventură. Pe parcurs realizeaza ca idolii sai sunt si ei oameni obișnuiți...

    Regia: Cameron Crowe
    Oscar-uri:
    21 3
    7.9
  • Jerry Maguire (1996)

    Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

    Regia: Cameron Crowe
    Oscar-uri:
    41 2
    7.3
  • Singles (1992)

    Singuri

    In aceasta comedie zeci de persoane sunt in cautare sau fug de dragoste. Filmul prezintă mai multe cupluri, care locuiesc în același bloc de apartamente și merg la aceeași cafenea.

    Regia: Cameron Crowe
    8 0
    6.7
  • Say Anything (1989)

    Spune orice...

    Diane Court, absolventa a unui colegiu din Statele Unite, asteapta cu nerabdare sa plece in Anglia, unde urmeaza sa isi continue studiile. Diane incepe sa iasa in oras cu un fost coleg (John Cusack), dar tatal ei ii interzice sa continue relatia.

    Regia: Cameron Crowe
    8 0
    7.3