Filmele regizate de Carl Reiner

  • Carl Reiner

    Carl Reiner

    Data nașterii: 20.03.1922
    Decedat: 29.06.2020 (98 de ani)
  • Fatal Instinct (1993)

    Instinct fatal

    Comedie în stilul Airplane, Instinct fatal este o parodie la adresa valului de thrillere cu conotații sexuale care s-a revărsat dinspre Hollywood la începutul anilor '90, vizând în special filme celebre precum "Instinct primar" sau "Atracție fatală".

    Regia: Carl Reiner
    19 0
    5.7
  • Sibling Rivalry (1990)

    Rivalitate in familie

    Comedie neobisnuita despre o sotie neglijata pe care frustrarea o impinge in bratele unei singure si aduleterine aventuri cu urmari dintre cele mai umilitoare.

    Regia: Carl Reiner
    2 0
    5.4
  • Summer Rental (1985)

    Aventuri de vacanta

    Jack Chester, controlor de trafic aerian, este foarte obosit. El vrea sa plece cu familia in vacanta. Dar ajunsi la mare, Jack are numai necazuri, spre deosebire de restul familiei - sotia si cei doi copii - care se simt foarte bine. Dar...

    Regia: Carl Reiner
    9 1
    6.3
  • All of Me (1984)

    Doi intr-unul

    Avocatul Cobb (Steve Martin) e chemat la capataiul unei miliardare batrane pentru a-i schimba testamentul. Dna Curtwater nu vrea să încheie viata pe Pamant, asa ca a facut aranjamentele pentru ca sufletul ei sa fie transferat in trupul unei tinere.

    Regia: Carl Reiner
    16 0
    6.6
  • The Man with Two Brains (1983)

    Omul cu două creiere

    Doctorul Michael (Steve Martin), cel mai mare chirurg din lume, comite un grav accident de masina, al carei victima este o femeie frumoasa. El o duce la spital său unde ii salveaza viața folosindu-se de propria lui inventie in domeniul chirurgiei.

    Regia: Carl Reiner
    16 1
    6.4
  • Dead Men Don't Wear Plaid (1982)

    Morții nu poartă ecosez

    Rigby este un detectiv de mana a doua care asteapta sa se intample ceva. Intr-o zi, usa biroului lui este deschisa de o doamna care este convinsa ca tatal ei a fost asasinat. Aceasta Ii ofera lui Rigby 200 de dolari pentru a investiga acest caz.

    Regia: Carl Reiner
    8 0
    6.8
  • The Jerk (1979)

    O invenție de milioane

    Un imbecil fără perspective de viitor se luptă din greu să-şi facă un drum în viaţă, când o invenţie neobişnuită îl face extraordinar de bogat.

    Regia: Carl Reiner
    10 0
    7.1
  • Oh, God! (1977)

    De vorbă cu Dumnezeu

    Dumnezeu insusi il alege, in mod inexplicabil, pe Jerry Landers, un banal manager secund intr-un magazin alimentar, pentru a imprastia cuvantul divin in lume, sarcina pe care, evident, nu o poate refuza. Bineinteles ca e luat peste picior de toti,...

    Regia: Carl Reiner
    5 2
    6.6
  • Regia: Carl Reiner
    2 0
    6.4