Filmele regizate de Chris Buck

  • Chris Buck

    Chris Buck

    66 de ani
    Data nașterii: 24.02.1958
    Locul nașterii: Wichita, Kansas, USA
  • Wish (2023)

    Dorința

    Asha, o fată de 17 ani și complet optimistă, cu o minte ascuțită și un mare devotament față de cei dragi, trăiește în așa-numitul Regat al Dorințelor, unde literalmente fiecare dorință se poate împlini. Într-un moment de disperare, ea trimite spre...

    Regia: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
    27 3
    5.6
  • Frozen II (2019)

    Regatul de gheață

    Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

    Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
    167 23
    6.8
  • Frozen Fever (2015)

    Febra Regatului de Gheață

    Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată și a face uitate zilele în care cele două au fost despărțite de ușile închise.

    Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
    20 1
    6.8
  • Frozen (2013)

    Regatul de gheață

    Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii.

    Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
    Oscar-uri:
    60 3
    7.4
  • Surf's Up (2007)

    Cu toții la surf!

    Povestea unei echipe de specialişti în documentare ce filmează în culisele celei mai tensionate, sfâşietoare şi periculoase competiţii de surf din lume, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal e Cody Maverick, un surfer amator.

    Regia: Ash Brannon, Chris Buck
    10 0
    6.7
  • Tarzan (1999)

    Primul lungmetraj de animație care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animația a permis realizatorilor să prezinte relația dintre Tarzan și familia de gorile care l-a crescut, într-un mod nemaivăzut.

    Regia: Kevin Lima, Chris Buck
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3