Filmele regizate de Chris Columbus

 • Chris Columbus

  Chris Columbus

  63 de ani
  Data nașterii: 10.09.1958
  Locul nașterii: Spangler, Pennsylvania, USA
 • The Christmas Chronicles: Part Two (2020)

  Cronicile Crăciunului

  Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește pe neașteptate pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterior amenință să pună capăt Crăciunului... pentru totdeauna.

  Regia: Chris Columbus
  32 1
  6.0
 • Pixels (2015)

  Pixels: O aventură digitală

  Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner pentru a elabora contraofensiva umană

  Regia: Chris Columbus
  26 1
  5.6
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  Regia: Chris Columbus
  25 2
  5.8
 • I Love You, Beth Cooper (2009)

  Te iubesc, Beth Cooper

  Denis nu se poate lauda ca s-a distrat foarte mult in anii de liceu, dar totul se schimba in chiar ziua absolvirii. In fata tuturor colegilor stransi in sala de sport, pustiul isi declara dragostea pentru cea mai populara fata din liceu.

  Regia: Chris Columbus
  8 0
  5.3
 • Rent (2005)

  Viață de boem

  Roger este un cântăreţ melancolic care a scăpat dintr-o lungă luptă cu heroina. Vecina lui este dansatoare exotică deosebit de frumoasă care a pus ochii pe el. Roger are reţineri pentru că ea cochetează încă cu drogurile.

  Regia: Chris Columbus
  3 0
  6.9
 • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

  Harry Potter și Camera Secretelor

  Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

  Regia: Chris Columbus
  114 3
  7.5
 • Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

  Harry Potter și piatra filosofală

  În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puţin felul distracţiei şi cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinţilor. Aventurile se ţin lanţ!

  Regia: Chris Columbus
  113 5
  7.6
 • Bicentennial Man (1999)

  Omul bicentenar

  În prima decadă a noului mileniu, Richard cumpără un robot NDR-114. Robotul este botezat Andrew, după cel mai mic membru al familiei. Menirea lui este să facă treburi casnice, însă relaţia familiei cu reobotul devine mai mult decât se aştepta cineva.

  Regia: Chris Columbus
  23 1
  6.9
 • Stepmom (1998)

  Mama vitregă

  Chris Columbus, cunoscut mai ales pentru comediile "Singur acasă" şi "Doamna Doubtfire", regizeaza de această dată drama unui cuplu - Jackie (Sarandon) şi Luke (Harris), care, în ciuda faptului că au împreună doi copii, se hotărăsc să divorţeze

  Regia: Chris Columbus
  15 0
  6.8
 • Nine Months (1995)

  Nouă luni

  In aceasta comedie haioasa despre sarcina, paternitate si panica, Sam (Hugh Grant) le are pe toate: o prietena minunata, o practica a psihologiei copilului minunata si un Porsche rosu

  Regia: Chris Columbus
  11 0
  5.5
 • Mrs. Doubtfire (1994)

  Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit

  După ce Daniel Hilliard pierde custodia celor trei copii ai săi, se deghizează într-o respectabilă doamnă în vârstă, îşi dă numele de Doamna Doubtfire şi vine la fosta lui locuinţă să se angajeze ca bonă pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

  Regia: Chris Columbus
  Oscar-uri:
  26 0
  7.0
 • Home Alone 2: Lost in New York (1993)

  Singur acasă 2 - Pierdut în New York

  Kevin McCallister revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva.

  Regia: Chris Columbus
  83 2
  6.8
 • Home Alone (1993)

  Singur acasă

  Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani - părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

  Regia: Chris Columbus
  110 3
  7.6
 • Only the Lonely (1991)

  Numai cei singuri

  Un ofiter de politie se indragosteste. Nimic nu pare a fi iesit din comun... Numai ca politistul nostru, tinde catre obezitate, iar pe langa asta are si o mama dominatoare, care nu poate accepta ideea ca fiul sau poate avea o prietena...

  Regia: Chris Columbus
  9 0
  6.4
 • Adventures in Babysitting (1987)

  Aventurile unei bone

  Credea ca lucrul ca babysitter inseamna bani facuti usor... pana a dat de copiii familiei Anderson.

  Regia: Chris Columbus
  4 0
  6.9