Filmele regizate de Chris Weitz

  • Chris Weitz

    Chris Weitz

    54 de ani
    Data nașterii: 30.11.1969
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Operation Finale (2018)

    Operațiunea Finalul

    O echipă de agenți secreți israelieni încearcă să dea de urma criminalului de război, Adolf Eichmann (Ben Kingsley), coordonatorul nazist al Holocaust-ului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Chris Weitz
    72 10
    6.6
  • A Better Life (2011)

    O viață mai bună

    Dupa ce camioneta abia cumparata cu bani imprumutati ii este furata, mexicanul Carlos, emigrant ilegal in SUA, nu poate raporta furtul la politie, asa ca va incerca, impreuna cu fiul sau, sa o recupereze.

    Regia: Chris Weitz
    7 0
    7.2
  • The Twilight Saga: New Moon (2009)

    Saga Amurg: Lună nouă

    Bella își revine după atacul vampirilor, iar principala ei grijă e să-și serbeze aniversarea cu Edward și familia lui. Un cadou buclucaș face ca Bella să se taie la deget, eveniment provocator pentru Culleni, care și-au jurat să nu mai guste sânge.

    Regia: Chris Weitz
    44 6
    4.8
  • The Golden Compass (2007)

    Busola de Aur

    Biserica face infioratoare experimente asupra lui in tinuturile inghetate de la Polul Nord, avand drept cobai copii rapiti. Lyra calatoreste spre tinuturile inghetate pentru a-si salva cel mai bun prieten.

    Regia: Chris Weitz
    Oscar-uri:
    36 4
    6.1
  • About a Boy (2002)

    Despre un băiat

    In Totul despre baieti locul central il ocupa un barbat chipes, bogat, superficial, solitar, irezistibil si legatura neasteptata care se stabileste intre el si un pusti pe care il intalneste intr-o tentativa de a se cupla cu mama altui baiat.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    13 3
    7.1
  • Down to Earth (2001)

    Din nou pe Pământ

    Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    10 1
    5.4
  • American Pie (1999)

    Plăcintă americană

    Jim e un băiat ca oricare altul numai că e disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    38 6
    7.0