Filmele regizate de Christian Duguay

  • Christian Duguay

    Christian Duguay

    67 de ani
    Data nașterii: 01.01.1957
    Locul nașterii: Outremont, Québec, Canada
  • În Franța ocupată, Maurice și Joseph, doi tineri frați evrei lăsați în voia lor, demonstrează enormă inteligență, curaj și ingeniozitate pentru a scăpa de invazia inamicului și pentru a încerca să-și reunească familia din nou.

    Regia: Christian Duguay
    10 0
    7.3
  • Belle & Sebastian: The Adventure Continues (2015)

    Belle și Sébastien, aventura continuă

    Septembrie 1945. Sebastian așteaptă cu nerăbdare revenirea prietenei sale Angelina. Când afla că avionul care o aducea pe tânăra femeie s-a prăbușit în munți, Sebastian este convins că Angelina este încă în viață si pleaca in cautarea ei.

    Regia: Christian Duguay
    13 0
    6.6
  • Povestea Sfântului Augustin, unul dintre cei patru părinți ai bisericii creștine occidentale, filosof, teolog și episcop. După o tinerețe "păcătoasă", cum însuși mărturisește, după testarea câtorva culte și orientări filozofice, Augustin se botează.

    Regia: Christian Duguay
    4 1
    6.8
  • Pope Pius XII (2010)

    Pius al XII-lea: Sub cerul Romei

    Filmul spune povestea lungilor luni ale războiului din Roma, de la bombardamentele din San Lorenzo la eșecul rapirii lui Papa Pacelli de catre nazisti.

    Regia: Christian Duguay
    0 0
    6.4
  • Boot Camp (2008)

    Teroare în paradis

    Câțiva tineri cu diverse probleme sunt înscriși într-un așa-zis program de reabilitare în Fiji, unde, odată ajunși, realizează că se află într-o tabără de tip închisoare unde urmează să fie abuzați atât fizic cât și psihic

    Regia: Christian Duguay
    8 0
    5.8
  • Coco Chanel (2008)

    Coco Chanel- povestea vietii vestitei creatoare de moda

    Fascinantă, elegantă și imposibil de atins, Gabrielle „Coco" Chanel, a fost o fată provenită dintr-un mediu sărac, dar care și-a văzut scăparea din acea viață prin munca sa. Succesul său s-a datorat talentului și ambiției.

    Regia: Christian Duguay
    4 0
    6.8
  • Extreme Ops (2002)

    Risc extrem

    O echipa de filmare si trei extremisti ai sportului zapezii trec Alpii in Austria, aproape de granita cu Iugoslavia, unde vor infrunta o avalansa pentru o reclama comerciala. Ceea ce ei nu stiu este ca filmeaza exact langa ascunzatoarea secreta a...

    Regia: Christian Duguay
    4 0
    4.4
  • The Art of War (2000)

    Arta războiului

    Wesley Snipes joaca rolul lui Neil Shaw, un agent secret care lucreaza pentru Secretarul General al Natiunilor Unite. El traieste intr-o lume de minciuna si intrigi, unde nimic nu este ce pare a fi, iar moartea pandeste la fiecare colt

    Regia: Christian Duguay
    36 2
    5.7
  • The Assignment (1997)

    Misiunea

    Un ofiter naval pe nume Annibal este oprit in Israel unde este arestat si chestionat de catre agenti israeliti condusi de Amos (Ben Kingsley). Desi el nu stie, Annibal seamana foare bine cu Carlos, un temut si faimos terorist cautat in toata lumea.

    Regia: Christian Duguay
    18 1
    6.8
  • Screamers (1996)

    Asasinii cibernetici

    Anul 2078. Pe o planetă îndepărtată, exploatată minier de oameni, măcinată de un deceniu de razboaie, oamenii de știință au creat arma perfectă: o mașinărie tăioasă, capabilă să se multiplice singură, cunoscută ca Screamers.

    Regia: Christian Duguay
    24 1
    6.3
  • Live Wire (1992)

    O țintă sigură

    Pierce Brosnan il interpreteaza pe Danny O’Neill, un expert al FBI in material explozibil insarcinat cu prinderea unor maniaci periculosi dupa ce acestia arunca in aer o cladire in care se aflau mai multi senatori ai Congresului american. Totusi...

    Regia: Christian Duguay
    11 0
    5.6
  • Al doilea si ultimul sequel despre Scanners - persoane cu puternice abilitati telepatice si telekinetice...

    Regia: Christian Duguay
    4 0
    4.4
  • Regia: Christian Duguay
    5 1
    5.3