Filmele regizate de Christopher Smith

  • Christopher Smith

    Christopher Smith

    53 de ani
    Data nașterii: 16.08.1970
    Locul nașterii: Bristol, England, UK
  • Detour (2016)

    Pe căi ocolite

    Harper, un student la drept, crede că tatăl lui vitreg este responsabil pentru accidentul de mașină în urma căruia mama lui a intrat în comă. Înecându-și amarul în băutură, Harper face un pact cu un bărbat care se oferă să-l omoare pe tată.

    Regia: Christopher Smith
    20 3
    6.2
  • Black Death (2010)

    Aripa morții

    În perioada în care ciuma a lovit pentru prima oară, un călugăr este însărcinat să îl conducă pe Ulric și grupul său de mercenari în mijlocul unei mlaștini. Misiunea este aceea de a prinde și ucide un necromant care se dovedește a fi o tânără femeie

    Regia: Christopher Smith
    24 4
    6.4
  • Triangle (2009)

    Triunghiul

    După ce urcă pe puntea unui iaht împreună cu un grup de prieteni pentru o plimbare pe Atlantic, ambarcațiunea lor este lovită de o furtună puternică și este scufundată în Triunghiul Bermudelor.

    Regia: Christopher Smith
    26 7
    6.9
  • Severance (2006)

    Reduceri de personal

    Un team-building improvizat se transforma intr-un joc pe viata si pe moarte, cand un inamic al companiei intra in zona rezervata echipei, hotarat sa nu lase pe nimeni sa iasa viu de acolo.

    Regia: Christopher Smith
    3 2
    6.4
  • Creep (2004)

    Metroul morții

    E noapte tarziu, iar Kate se intoarce acasa de la o petrecere. Asteptand metroul, ea realizeaza ca usile au fost incuiate peste noapte si este blocata in subteran...

    Regia: Christopher Smith
    11 2
    5.6