Filmele regizate de Claude Chabrol

 • Claude Chabrol

  Claude Chabrol

  Data nașterii: 24.06.1930
  Decedat: 12.09.2010 (91 de ani)
 • Nu va fi o vacanță obișnuită pentru căpitanul de poliție Paul Bellamy și pentru soția sa, Françoise, aflați la casa lor de vară din sudul Franței, odată cu sosirea fratelui vitrag al lui Paul, Jacques.

  Regia: Claude Chabrol
  1 0
  5.9
 • A Girl Cut in Two (2007)

  Fata tăiată în două

  O tânără femeie care vrea cu orice preț să reușească în viață (Ludivine Sagnier) îi face pe toți din jurul ei să se îndrăgostească de ea, datorită exuberanței și veseliei sale. Ea se îndrăgostește de un celebru scriitor (Francois Berleand), dar...

  Regia: Claude Chabrol
  1 0
  6.2
 • L'ivresse du pouvoir (2006)

  Beția puterii

  O judecătoare se ocupă de anchetarea unui caz complex de delapidare. Până în ce punct îşi poate exercita puterea? Şi cât poate rezista natura umană la beţia puterii?

  Regia: Claude Chabrol
  0 0
  6.3
 • The Bridesmaid (2004)

  Domnișoara de onoare

  Un bărbat serios și muncitor se îndrăgostește de domnișoara de onoare a surorii lui. La început totul părea perfect, dar află curând că femeia are probleme psihice grave.

  Regia: Claude Chabrol
  0 0
  6.7
 • Merci pour le chocolat (2000)

  Mulțumesc pentru ciocolată

  Andre Polonski si Marie-Claire Muller se casatoresc la Lausanne, dupa o convietuire de cativa ani. La randul ei, Jeanne locuieste la Lausanne si se pregateste sa devina pianista. Ea afla intamplator ca e fiica lui Andre dintr-o casnicie anterioara...

  Regia: Claude Chabrol
  3 0
  6.7
 • Niste copii descopera intr-un port din Bretania, corpul lui Eloise, in varsta de 10 ani. Prima persoana interogata de comisarul Frederique Lesage este Rene. Suspiciunile asupra lui cresc cand o a doua moarte violenta otraveste orasul.

  Regia: Claude Chabrol
  1 0
  6.8
 • La cérémonie (1995)

  Ceremonia

  Cand Catherine Lelievre o angajeaza pe taciturna si timida Sophie ca menajera, crede ca a dat peste o comoara. Familia de liberali bogati o trateaza pe Sophie cu generozitate si asteapta in schimb de la ea sa fie harnica si de incredere.

  Regia: Claude Chabrol
  7 2
  7.5
 • L'enfer (1994)

  Infernul

  Paul, un director de hotel, stresat si iritabil, incepe treptat sa-si imagineze ca sotia il insala. Pe masura ce se lasa prada geloziei, viata sa incepe sa se prabuseasca. Fiecare pas pe spirala descendenta a nebuniei il duce către iadul sau personal

  Regia: Claude Chabrol
  2 0
  7.1
 • Madame Bovary (1991)

  Doamna Bovary

  Filmul contureaza portretul unei femei – Emma Bovary – sfasiate intre un univers imaginar, idealizat, si realitatea mediocra in care isi duce existenta. Ideea care a guvernat aceasta adaptare este, desi ambitia poate parea nebuneasca.

  Regia: Claude Chabrol
  3 0
  6.6
 • Expatriat , Henry Miller se implica într-o varietate de escapade sexuale în timp ce se lupta pentru a deveni un scriitor recunoscut în Paris.

  Regia: Claude Chabrol
  1 1
  4.8
 • Une affaire de femmes (1988)

  Povestea femeilor

  Filmul spune povestea adevărată a unei casnice care face avorturi ilegale în Franța în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, păcălindu-i pe naziști și trădându-i pe cei pe care îi iubește.

  Regia: Claude Chabrol
  1 0
  7.5
 • Poulet au vinaigre (1985)

  Pui cu otet

  Intr-un orasel de provincie, avocatul Lavoisier, Dr.Morasseau si macelarul Filliol pun la cale o afacere imobiliara de mare amploare. Unicul obstacol il constituie refuzul d-nei Cuno si a fiului acesteia de a-si vinde proprietatea. La un moment...

  Regia: Claude Chabrol
  0 0
  6.6
 • Violette (1978)

  Povestea unei crime incredibile...

  Regia: Claude Chabrol
  3 0
  7.2
 • Aice Carol își părăsește soțul pe o nopte ploioasă, spunându-i că nu-l mai iubește. Călătorește singură, dar când parbrizul i se sparge pe un drum izolat, tebuie să oprească și să caute ajutor. Ajunge la un conac cu aspect înfricoșător

  Regia: Claude Chabrol
  2 1
  6.8
 • Une partie de plaisir (1975)

  Jocul plăcerii

  Regia: Claude Chabrol
  1 0
  6.5