Filmele regizate de Claudio Fäh

  • Claudio Fäh

    Claudio Fäh

    49 de ani
    Data nașterii: 29.03.1975
    Locul nașterii: Altdorf, Switzerland
  • Sniper: Ultimate Kill (2017)

    Lunetistul: Uciderea supremă

    Agenta Kate Estrada și lunetistul Brandon Beckett sunt trimisi în Columbia pentru a-l captura si a-l aduce in fata justitiei pe Jesús Morales, cap al mafiei drogurilor.

    Regia: Claudio Fäh, Carl Goldstein
    112 15
    5.6
  • Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

    Operațiunea Valkyrie

    Un thriller intens, de pe frontul celui de-Al Doilea Război Mondial. În timp ce Operațiunea Valkyrie se pregătește să-l asasineze pe Adolph Hitler, o echipă de Forțe Speciale se pregătește să extragă omul destinat să conducă Germania postbelică.

    Regia: Claudio Fäh
    10 0
    5.1
  • Northmen: A Viking Saga (2014)

    Northmen. Ultimii vikingi

    Alungați din propria lor țară de propriul lor rege, un grup de vikingi neînfricați o pornesc înspre Britania cu intenția de a prăda și a jefui. Sub comanda neînfricatului lor lider Asbjörn, vikingii se îmbarcă într-o misiune extrem de periculoasă.

    Regia: Claudio Fäh
    21 1
    5.4
  • Sniper: Reloaded (2011)

    Lunetistul: Reîncărcarea

    Pușcașul marin Beckett pornește într-o misiune ONU în Republica Democratică Congo, când primește comanda de a interveni pentru salvarea unui fermier aflat în teritoriul inamic. Ajunsă la fața locului, echipa e prinsă într-o ambuscadă.

    Regia: Claudio Fäh
    22 0
    5.4
  • Hollow Man II (2006)

    Omul invizibil 2

    Trăieste o experientă înfiorătoare alături de Michael Griffin, un asasin invizibil care devine un criminal nebun, rezultat al unui ser experimental care îl face să-si piardă mintile si care îl duce spre o moarte lentă si dureroasă.

    Regia: Claudio Fäh
    16 0
    4.4
  • Coronado (2003)

    Claire Winslow (Kristin Dattilo) avea tot ce isi dorea de la viata; o casa frumoasa in Beverly Hills si un logodnic iubitor. Aventura incepe odata ce Claire decide sa isi surprinda logodnicul plecat intr-o calatorie de afaceri in Elvetia....

    Regia: Claudio Fäh
    1 0
    4.4