Filmele regizate de Corey Yuen

  • Corey Yuen

    Corey Yuen

    72 de ani
    Data nașterii: 16.12.1951
    Locul nașterii: Hong Kong, British Crown Colony [now China]
  • DOA: Dead or Alive (2006)

    Mort sau viu

    Tina, Christie, Kasumi și Helena sunt luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă.

    Regia: Corey Yuen
    23 4
    4.8
  • The Twins Effect II (2004)

    Cronicile din Huadu

    Huadu este un vechi tinut stapanit de o imparateasa, renumita prin cruzimea ei, dar si un tinut in care barbatii sunt dominati de femei. Imparateasa domneste, terorizata de o veche profetie: ea va fi indepartata de la tron de un baiat. Char, un...

    Regia: Corey Yuen, Patrick Leung Pak-Kin
    5 0
    4.8
  • So Close (2002)

    Atât de aproape

    Fratii Chow Nunn si Chow Lui, proprietarii unei mari companii de calculatoare, se lupta cu o problema uriasa. Un virus amenintator se raspandeste rapid in reteaua de calculatoare distrugandu-le sistemul companiei.

    Regia: Corey Yuen
    15 0
    6.6
  • The Transporter (2002)

    Transportorul

    Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

    Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
    90 2
    6.8
  • Regia: Corey Yuen
    4 0
    6.1
  • Un polițist a cărui slujbă îl împiedică să meargă la competiția de kung-fu a fiului său. Când este trimis sub acoperire să se infiltreze într-o bandă periculoasă, arestarea lui - care facea parte din plan - îl face pe fiul lui să se simtă înjosit.

    Regia: Corey Yuen
    12 0
    6.5
  • Zhong Nan Hai bao biao (1994)

    Garda de corp

    Un om de afaceri corupt comite o crimă și singurul martor este iubita unui alt om de afaceri cu legături strânse cu guvernul chinez, asa ca o gardă de corp de la Beijing este trimisa pentru a ajuta doi politisti din Hong Kong sa protejeze martora.

    Regia: Corey Yuen
    23 2
    6.4
  • The Legend of Fong Sai-Yuk 2 (1993)

    Legenda II

    Eroul cantonez Fong Sai Yuk se implica in mod secret in fratia "The Red Flower", care incearca sa il inlature pe imparatul manciurian pentru a reloca puterea in mainile dinastiei Ming.

    Regia: Corey Yuen
    9 0
    6.9
  • The Legend (1993)

    Legenda lui Fong Sai Yuk

    Societatea secretă Floarea Lotusului Roșu se angajează să-l distrugă pe crudul împărat Manchu și pe oamenii lui. Unul dintre guvernatorii împăratului este trimis într-o misiune secretă să obțină o listă cu membrii societății.

    Regia: Corey Yuen
    14 2
    7.1
  • Gau yat san diu haap lui (1991)

    Saviour of the Soul

    Regia: Jeff Lau Chun-Wai, Corey Yuen, David Lai Dai-Wai
    0 0
    6.0
  • Dragons Forever (1988)

    Frăția Kung-Fu

    Jackie este un avocat angajat de o fabrica de produse chimice, condusa de un gangster, sa scape de cei care ii acuza ca polueaza. Cand se indragosteste de o femeie frumoasa pornita sa inchida fabrica, Jackie se trezeste intr-un conflict de interese.

    Regia: Sammo Hung, Corey Yuen
    23 0
    7.1
  • Raging Thunder, sequel-ul de fata, prezinta povestea unui kickboxer american ce se imbarca spre Cambodgia, unde iubita lui a fost rapita de trupele rusesti si vietnameze.

    Regia: Corey Yuen
    7 0
    5.1
  • Regia: Corey Yuen
    0 0
    7.1
  • Huang jia shi jie (1985)

    Da, doamna!

    Ng, o inspectoare dura si Carrie Morris, o politista de la Scotland Yard, se aliaza pentru a darama un imperiu al crimei. Tin, un criminal fara scrupule, isi asasineaza contabilul, dupa ce acesta a vrut sa-si dea seful pe mana politiei. Dovada...

    Regia: Corey Yuen
    8 0
    6.7
  • No Retreat, No Surrender (1985)

    Nicio retragere, nicio predare

    Jason Stillwell, un fan Bruce Lee, a fost bătut de multe ori, iar acum se antrenează în stilul lui Lee. În scurt timp va veni momentul ca Jason să-și folosească noile deprinderi pentru a salva orașul Seattle de o organizație criminală.

    Regia: Corey Yuen
    27 3
    5.6