Filmele regizate de Craig Brewer

 • Craig Brewer

  Craig Brewer

  50 de ani
  Data nașterii: 06.12.1971
  Locul nașterii: Richmond, Virginia, U.S.
 • Monarhul african Akeem află că are un fiu în Statele Unite așa că pornește într-acolo pentru a-l cunoaște pe cel care ar urma să preia tronul și să înnoade o relație cu singurul său fiu.

  Regia: Craig Brewer
  57 15
  5.3
 • Dolemite Is My Name (2019)

  Dolemite este numele meu

  În Los Angeles, anii 1970, comedianul mediocru Rudy Ray Moore dă lovitura cu alter ego-ul său, Dolemite, iar apoi riscă totul pentru a ajunge pe marile ecrane.

  Regia: Craig Brewer
  34 6
  7.3
 • Footloose (2011)

  Footloose: Dans interzis

  Ren, un tânăr plin de viață de la oraș, ajunge în mica localitate Beaumont din Tennessee. E nemulțumit de viața culturală de aici, mai ales că autoritățile au interzis dansul și muzica rock. Ren nu va întârzia să aibă ac de cojocul tradiționaliștilor

  Regia: Craig Brewer
  13 0
  5.9
 • Black Snake Moan (2006)

  Suspinul șarpelui negru

  Un om cu frica de Dumnezeu (Jackson) se ataseaza de o tanara nesociabila si solitara (Ricci) care, victima unui abuz sexual in copilarie, cauta cu disperare dragoste, dar nu gaseste pe nimeni care sa-i ofere.

  Regia: Craig Brewer
  17 1
  6.9
 • Hustle & Flow (2005)

  Pe urmele unui idol

  Povestea de neuitat a lui Djay (Terrence Howard), un proxenet a cãrui grabã lacomã de a o vinde pe Nola cea sexy (Taryn Manning) si de a o întretine pe însãrcinata Shug (Taraji Henson) îl lasã cu întrebarea dacã asta este totul pentru el.

  Regia: Craig Brewer
  Oscar-uri:
  4 1
  7.3