Filmele regizate de Craig Brewer

  • Craig Brewer

    Craig Brewer

    52 de ani
    Data nașterii: 06.12.1971
    Locul nașterii: Richmond, Virginia, USA
  • Coming 2 America (2021)

    Un prinț în America 2

    Monarhul african Akeem află că are un fiu în Statele Unite așa că pornește într-acolo pentru a-l cunoaște pe cel care ar urma să preia tronul și să înnoade o relație cu singurul său fiu.

    Regia: Craig Brewer
    72 19
    5.3
  • Dolemite Is My Name (2019)

    Dolemite este numele meu

    În Los Angeles, anii 1970, comedianul mediocru Rudy Ray Moore dă lovitura cu alter ego-ul său, Dolemite, iar apoi riscă totul pentru a ajunge pe marile ecrane.

    Regia: Craig Brewer
    36 6
    7.2
  • Footloose (2011)

    Footloose: Dans interzis

    Ren, un tânăr plin de viață de la oraș, ajunge în mica localitate Beaumont din Tennessee. E nemulțumit de viața culturală de aici, mai ales că autoritățile au interzis dansul și muzica rock. Ren nu va întârzia să aibă ac de cojocul tradiționaliștilor

    Regia: Craig Brewer
    15 0
    5.8
  • Black Snake Moan (2006)

    Suspinul șarpelui negru

    Un om cu frica de Dumnezeu (Jackson) se ataseaza de o tanara nesociabila si solitara (Ricci) care, victima unui abuz sexual in copilarie, cauta cu disperare dragoste, dar nu gaseste pe nimeni care sa-i ofere.

    Regia: Craig Brewer
    20 1
    6.9
  • Hustle & Flow (2005)

    Pe urmele unui idol

    Povestea de neuitat a lui Djay (Terrence Howard), un proxenet a cãrui grabã lacomã de a o vinde pe Nola cea sexy (Taryn Manning) si de a o întretine pe însãrcinata Shug (Taraji Henson) îl lasã cu întrebarea dacã asta este totul pentru el.

    Regia: Craig Brewer
    Oscar-uri:
    5 1
    7.3