Filmele regizate de D. J. Caruso

  • D. J. Caruso

    D. J. Caruso

    59 de ani
    Data nașterii: 17.01.1965
    Locul nașterii: Norwalk, Connecticut, USA
  • Redeeming Love (2022)

    Iubire răscumpărată

    Bazat pe romanul semnat de Francine Rivers, Redeeming Love este povestea lui Angel, o frumoasă tânără femeie pe care viața a trădat-o. După ce a fost vândută încă de copilă pentru a se prostitua, va mai cunoaște Angel o dragoste care să-i vindece...

    Regia: D. J. Caruso
    42 8
    6.7
  • Shut In (2022)

    Când o tânără mamă este baricadată într-o cămară de fostul ei iubit abuziv, ea trebuie să-și folosească ingeniozitatea pentru a-și proteja copiii de pericolul care îi așteaptă, încercând în același timp să găsească o cale de ieșire.

    Regia: D. J. Caruso
    34 3
    5.8
  • xXx: Return of Xander Cage (2017)

    Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

    Când mai mulți mercenari fură o armă hi-tech, lumea are nevoie de spionul Xander Cage. Recrutat din nou, Xander conduce o echipă de oameni dependenți de adrenalină ca să salveze planeta.

    Regia: D. J. Caruso
    326 48
    5.2
  • The Disappointments Room (2016)

    Camera terorii

    Filmul “Camera terorii” este un thriller psihologic ce povestește despre o întâmplare înfricoșătoare prin care a trecut o familie în propria casă.

    Regia: D. J. Caruso
    26 9
    3.9
  • Standing Up (2013)

    Insula caprelor

    Protagoniștii acestui film sunt un băiat de 11 ani și o tânără de 12 ani care, fiind supuși la o glumă crudă de către camarazii unei tabără de vară, hotărăsc să fuga.

    Regia: D. J. Caruso
    4 0
    6.8
  • I Am Number Four (2011)

    Numărul patru

    I Am Number Four spune povestea a nouă adolescenți cu puteri extraordinare și a însoțitorilor lor, singurii supraviețuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien.

    Regia: D. J. Caruso
    61 1
    6.1
  • Eagle Eye (2008)

    Ochi de vultur

    Cand fratele sau moare misterios, Jerry isi da seama ca el si Rachel, o mama singura, sunt considerati teroristi de catre autoritati. Ghidati de o "voce" care-i contacteaza si "ajuta", cei doi incep o goana pe viata si pe moarte pentru a supravietui.

    Regia: D. J. Caruso
    52 3
    6.6
  • Disturbia (2007)

    Suspiciunea

    Adolescentul Kale are o viață de invidiat. Își petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net și uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

    Regia: D. J. Caruso
    21 0
    6.8
  • Two for the Money (2005)

    Viața ca un pariu

    Filmul este o drama despre mize mari in lumea plina de adrenalina a jucatorilor de nororc ale caror averi sunt facute si desfacute in functie de pariurile sportive.

    Regia: D. J. Caruso
    23 0
    6.2
  • Taking Lives (2004)

    Luând vieți

    Un psiholog important al FBI, Agentul Special Illeana Scott (ANGELINA JOLIE) nu se bazeaz

    Regia: D. J. Caruso
    36 1
    6.2
  • The Salton Sea (2002)

    Viață dublă

    Un dependent de droguri este bantuit de sangeroasa sa viata anterioara si decide ca e timpul sa rezolve niste conturi. Prizonier in iadul consumatorilor de amfetamine, Danny Parker (Val Kilmer) si prietenii sai trag perdelele ca sa nu vada in ce...

    Regia: D. J. Caruso
    7 4
    7.0
  • Black Cat Run (1998)

    Urmărirea

    O fată e îndrăgostită de un angajat al unei benzinării cu care tatăl ei nu e de acord. Tatăl e șeriful local și, imediat după ce se confruntă cu băiatul, e ucis de niște deținuți evadați care-i răpesc fiica. Toată lumea, inclusiv ajutorul de...

    Regia: D. J. Caruso
    3 0
    5.6