Filmele regizate de Damian Lee

  • Damian Lee

    Damian Lee

  • Un luptător în vârstă (Dominic Purcell) intra în ring cu un tânăr pugilist (Izaak Smith), fiindca are ceva de dovedit.

    Regia: Damian Lee
    2 0
    5.5
  • Breakout (2013)

    Evadarea

    O excursie nevinovată se transformă într-o istorie înspăimântătoare pentru un frate și sora lui, după ce, accidental, ei ajung să fie martorii unei crime. Cei 2 sunt vânați de asasini, iar tatăl lor vrea să evadeze din închisoare pentru a-i salva.

    Regia: Damian Lee
    3 0
    4.2
  • A Dark Truth (2012)

    Un adevăr întunecat

    Jack Begosian, fost agent CIA si actualmente realizatorul unei emisiuni radio, este trimis intr-o misiune in Ecuador. Trebuie sa salveze un activist, dar este si o misiune de a dovedi mizeriile facute de compania de epurare a apei Clearbec.

    Regia: Damian Lee
    6 0
    5.6
  • Sacrifice (2011)

    Sacrificiul

    Povestea filmului este despre un poliţist sub acoperire care ajunge să fie implicat într-un periculos cerc vicios cu heroină. Totul începe când un tânăr traficant de droguri îşi lasă sora de cinci ani în grija poliţistului

    Regia: Damian Lee
    1 2
    4.3
  • Hearts of War (2007)

    Poetul

    The Poet spune povestea a doi nefericiti tineri - fiica unui rabin si un soldat german deziluzionat de lupta pe care o duce - care, indragostindu-se cu putin inainte de inceperea celui de-al doilea razboi mondial, sunt separati brutal de razboi...

    Regia: Damian Lee
    2 1
    5.0
  • Ski School (1990)

    Școala de schi

    Instructorii de ski de la o școală prestigioasă de munte concurează pentru a-și păstra slujbele. Echipa "Section 8" se trezește amenințată cu eliminarea când o echipă de schiori bogați și serioși apare. Soluția e să se opună și să câștige competiția.

    Regia: Damian Lee
    7 2
    4.9