Filmele și serialele regizate de Daniel Barnz

  • Daniel Barnz

    Daniel Barnz

    54 de ani
    Data nașterii: 01.01.1970
    Locul nașterii: Gladwyne, Pennsylvania, USA
  • Generation (2021)

    Generația

    Show-ul urmărește un grup de elevi de liceu a căror explorare a sexualității moderne (care implică și device-uri) testează convingeri adânc înrădăcinate despre viață, dragoste și natura familiei în comunitatea lor conservatoare.

    Scenariul: Daniel Barnz, Zelda Barnz
    1 0
    7.1
  • Cake (2014)

    Fericire cu orice preț

    Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susținere

    Regia: Daniel Barnz
    10 1
    6.4
  • Won't Back Down (2012)

    Vrem școala înapoi

    Doua mame puternice, una dintre ele profesoara, decid sa schimbe sistemul de educatie din oras. Dar pentru a face asta, trebuie sa tina piept unei bine inchegate birocratii si ajung sa riste totul pentru educatia si viitorul copiiilor lor.

    Regia: Daniel Barnz
    3 0
    6.4
  • Beastly (2011)

    Bestial

    Kyle Kingson este un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe "listă" pe gotica Kendra Hilferty

    Regia: Daniel Barnz
    17 3
    5.5
  • Phoebe in Wonderland (2008)

    Phoebe în Țara Minunilor

    Phoebe este o fetita speciala, crescuta doar de mama ei, care incearca sa imbine viata de familie cu o cariera in ascensiune, avand in acelasi timp impresia ca a esuat in ambele cazuri.

    Regia: Daniel Barnz
    2 0
    7.0