Filmele regizate de Daniel Lee

  • Daniel Lee

    Daniel Lee

    63 de ani
    Data nașterii: 27.04.1960
    Locul nașterii: Colonia inglese di Hong Kong
  • Regia: Daniel Lee
    33 5
    5.3
  • Dragon Blade (2015)

    Dragon Blade: Încleștarea Imperiilor

    Brody și Cusack joacă doi soldați romani care încearcă să capete control asupra Drumului Mătăsii, ruta comercială ce leagă China de Europa. Jackie Chan joacă rolul unui conducător militar chinez,care se vede nevoit să lupte de partea lui John Cusack.

    Regia: Daniel Lee
    53 3
    5.9
  • White Vengeance (2011)

    Ultimul regat

    Povestea a doi frați care luptă pentru supremație în timpul declinului dinastiei Qin care a condus China imperială între 221 și 206 î.e.n. Pe măsură ce oamenii se răscoală, națiunea cade pradă haosului.

    Regia: Daniel Lee
    11 5
    6.1
  • 14 Blades (2010)

    14 Săbii

    Un thriller kung-fu, 14 Blades (Jin yi wei) este plasat în perioada dinastiei Ming și îl are în centrul poveștii pe Dragonul Verde, un agent al serviciilor secrete conduse de împărat, care este trădat și apoi vânat de camarazii lui pentru a fi ucis

    Regia: Daniel Lee
    13 0
    6.3
  • Three Kingdoms (2008)

    Regatul dragonilor

    Pe tronul Chinei se perindă regi orgolioși și lipsiți de diplomație, astfel că țara rămâne divizată. La vârsta de 71 de ani, lui Zhao Zilong i se cere să pornească o ultimă și glorioasă campanie militară împotriva conducătorilor rebeli.

    Regia: Daniel Lee
    11 1
    6.1
  • Dragon Heat (2005)

    Divizia dragonului

    Când Duen e arestat, o echipă de agenți e desemnată să vină la Hong Kong pentru a depune mărturie împotriva lui. În timp ce e escortat spre tribunal, convoiul e atacat, iar prizonierul capturat. Ce părea o operațiune de salvare, e una de răpire.

    Regia: Daniel Lee
    5 0
    5.3
  • Black Mask (1996)

    Thui Chick (Jet Li) este comandantul unei trupe de commando formata din luptatori de prima mana creati si testati pentru a deveni supersoldati. Proiectul esueaza pentru ca unii dintre subiecti nu au reactionat prea bine la program, devenind...

    Regia: Daniel Lee
    22 3
    6.0