Filmele regizate de Danny DeVito

  • Danny DeVito

    Danny DeVito

    79 de ani
    Data nașterii: 16.11.1944
    Locul nașterii: Asbury Park, New Jersey, USA
  • Duplex (2003)

    Un tanar cuplu are sansa de a se muta intr-un apratament superb (duplex) intr-un cartier de renume din New York. Singura problema este vecina lor, o batranica

    Regia: Danny DeVito
    15 1
    5.9
  • Death to Smoochy (2002)

    Ucideți-l pe Smoochy

    Randolph Smiley este gazda unui show TV pentru copii, care este concediat si se trezeste pe strazi, in timp ce rivalul sau Sheldon Mopes se afla pe culmea succesului.

    Regia: Danny DeVito
    6 0
    6.3
  • Matilda (1996)

    Inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, filmul prezintă povestea Matildei, o copilă care îşi face loc în lume prin forţa caracterului, prin curaj şi printr-o teribilă uşurinţă de a pune la cale şotii.

    Regia: Danny DeVito
    40 0
    7.0
  • Hoffa (1992)

    Danny DeVito, in postura de regizor al filmului, incearca sa ecranizeze biografia lui Jimmy Hoffa, o biografie zbuciumata, marcata de momente istorice tumultoase. Avandu-l in centru pe Jack Nicholson, in rolul lui Jimmy Hoffa, filmul detaliaza...

    Regia: Danny DeVito
    9 3
    6.6
  • The War of the Roses (1989)

    Războiul familiei Rose

    Barbara si Oliver Rose (Kathleen Turner si Michael Douglas) par a avea o casnicie perfecta. Ei s-au intalnit in urma cu 17 ani, la o licitatie si... a fost dragoste la prima privire.

    Regia: Danny DeVito
    18 2
    6.8
  • Throw Momma from the Train (1987)

    Arunc-o pe mama din tren

    Danny DeVito interpreteaza rolul unui fiu usor sarit de pe fix, care doreste sa-si omoare mama. Prea slab pentru a-si duce la bun sfarsit planul, el apeleaza la serviciile unui prieten. De aici peripetiile se tin lant intr-un ritm indracit!

    Regia: Danny DeVito
    17 0
    6.3