Filmele regizate de David Ayer

  • David Ayer

    David Ayer

    56 de ani
    Data nașterii: 18.01.1968
    Locul nașterii: Champaign, Illinois, USA
  • The Beekeeper (2024)

    The Beekeeper: Răzbunare iminentă

    La prima vedere, domnul Clay este complet dedicat apiculturii. Dar când vecina lui își pierde toate economiile într-o înșelătorie telefonică și apoi își ia viața, albinele lui trebuie să treacă pe bancheta din spate. Pentru că acum singurul său...

    Regia: David Ayer
    263 31
    6.4
  • The Tax Collector (2020)

    The Tax Collector: Datorie de sânge

    David, cap de familie și „colector de taxe”, descoperă că un vechi inamic a revenit și duce un război teritorial contra lui, a șefului său și a partenerului său, Creeper.

    Regia: David Ayer
    40 12
    4.8
  • Bright (2017)

    Luminos

    Plasat într-o lume în care creaturi mitice trăiesc alături de oameni, Bright spune povestea lui Daryl Ward, un polițist forțat să lucreze alături de un orc pentru a pune mâna pe o armă extrem de puternică, pe care foarte mulți și-ar dori-o.

    Regia: David Ayer
    371 60
    6.3
  • Suicide Squad (2016)

    Brigada sinucigașilor

    Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii.

    Regia: David Ayer
    Oscar-uri:
    185 13
    5.9
  • Fury (2014)

    Furia: Eroi anonimi

    1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

    Regia: David Ayer
    97 2
    7.6
  • Sabotage (2014)

    Sabotaj

    Echipa de elită din cadrul Agenției Americane Anti-Drog primește o misiune care, la prima vedere pare o razie asupra ascunzătorii unui important cartel de droguri, dar care se dovedește a fi un jaf elaborat, plănuit chiar de membrii Agenției.

    Regia: David Ayer
    25 0
    5.7
  • End of Watch (2012)

    Ultima razie

    Ofițerii Taylor (Gyllenhaal) și Zavala (Peña) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru ei, singura certitudine când patrulează pe străzile din South Central, LA, e că nu există nimic sigur.

    Regia: David Ayer
    21 2
    7.6
  • Street Kings (2008)

    Regii străzii

    Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

    Regia: David Ayer
    41 3
    6.8
  • Harsh Times (2005)

    Vremuri grele

    Scenaristul filmului Training Day vă propune acum o dramă autentică, intensă, despre doi prieteni care, în ciuda unor eforturi disperate de a-și croi o viață normală, fericită, ajung doar să se tragă unul pe altul la fund.

    Regia: David Ayer
    20 3
    6.8