Filmele regizate de David Bowers

 • David Bowers

  David Bowers

  54 de ani
  Data nașterii: 01.01.1970
  Locul nașterii: Cheshire, England, UK
 • Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

  Jurnalul unui puști: Călătoria

  Călătoria familiei Heffley este dată peste cap din cauza planului lui Greg de a ajunge la o convenție. Totul este transformat într-o experiență pe care familia Heffley nu o va uita niciodată.

  Regia: David Bowers
  18 5
  4.3
 • Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)

  Jurnalul unui puști: Căldură mare

  Bazat pe cea de-a patra carte din seria Diary of a Wimpy Kid a lui Jeff Kinney, filmul prezinta cea mai proasta vara a lui Greg Heffley, in care el si cu Jefferson Rowley merg in vacanta de vara la clubul lui Rowley, dar Greg este dat afara.

  Regia: David Bowers
  8 0
  6.3
 • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

  Jurnalul unui puști 2: Rodrick e cel mai tare

  Rodrick decide că e totuși timpul să-l ajute pe fratele său mai mic, în loc să îi pună bețe în roate. Probabil plictisit de atâtea șotii și dornic de a avea un partener, mai degrabă decât o țintă, Rodrick începe să-i spună din secretele sale lui Greg

  Regia: David Bowers
  11 0
  6.6
 • Astro Boy (2009)

  În Metro City, un oraș din viitor, omul de știință Tenma creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane.

  Regia: David Bowers
  6 0
  6.2
 • Flushed Away (2006)

  Aruncat la canal

  Roddy este un soarece „de societate” care traieste intr-un apartament foarte sic din Kensington. Cand Syd, un umil soarece de canal, ii invadeaza „domeniul", Roddy incearca sa scape de el. Dar Roddy este cel aruncat in lumea canalizarii, Ratropolis.

  Regia: David Bowers, Sam Fell
  12 2
  6.6