Filmele regizate de David Dobkin

  • David Dobkin

    David Dobkin

    54 de ani
    Data nașterii: 23.06.1969
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

    Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga

    Doi cântăreți de provincie își urmează visul de a ajunge staruri pop la un concurs muzical internațional. Miza, intrigile rivalilor și incidentele le vor pune la grea încercare legătura.

    Regia: David Dobkin
    11 1
    6.5
  • The Judge (2014)

    Judecătorul

    Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

    Regia: David Dobkin
    29 3
    7.4
  • The Change-Up (2011)

    Dacă aș fi... tu?

    Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

    Regia: David Dobkin
    40 1
    6.3
  • Fred Claus (2007)

    Fratele lui Moș Crăciun

    Dupa ce s-a chinuit timp de ani de zile sa se ridice la inaltimea comparatiei cu fratele sau, Santa Claus, Fred a renuntat. Aruncat in inchisoare, Fred este scos pe cautiune de Santa Claus, care ii cere, in schimb, sa-l ajute pentru Craciun.

    Regia: David Dobkin
    7 0
    5.7
  • Wedding Crashers (2005)

    Spărgătorii de nunți

    În comedia Spărgătorii de nunţi, mediatorii de divorţ John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri şi prieteni de-o viaţă care împart un hobby de primavară cu adevărat unic... spargerea nunţilor.

    Regia: David Dobkin
    35 1
    7.0
  • Shanghai Knights (2003)

    Cavalerii din Shanghai

    Este continuarea filmului de mare succes Shanghai Noon (Shaolin Cowboy). Cei doi protagonisti trebuie sa calatoreasca in capitala Marii Britanii pentru a impiedica o conspiratie care ameninta sa distruga Imperiile Chinez si Britanic.

    Regia: David Dobkin
    50 0
    6.2
  • Clay Pigeons (1998)

    Țapul ispășitor

    Un thriller despre un tanar caruia i se Insceneaza o crima, o femeie fatala extrem de periculoasa si cel mai simpatic serial killer care e prieten cu toata lumea. Clay Bidwell (Joaquin Phoenix) se trezeste amestecat intr-o serie de sinucideri si...

    Regia: David Dobkin
    0 0
    6.6