Filmele regizate de David Fincher

 • David Fincher

  David Fincher

  59 de ani
  Data nașterii: 28.08.1962
  Locul nașterii: Denver, Colorado, USA
 • Mank (2020)

  Hollywoodul anilor '30 este reevaluat prin ochii causticului critic social și scenarist alcoolic Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman), care se străduie să finalizeze scenariul filmului Cetățeanul Kane pentru Orson Welles (Tom Burke).

  Regia: David Fincher
  Oscar-uri:
  16 3
  6.9
 • Gone Girl (2014)

  Fata dispărută

  La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

  Regia: David Fincher
  58 4
  8.1
 • The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

  Fata cu un dragon tatuat

  Găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani e misiunea jurnalistului Mikael Blomkvist (Daniel Craig).

  Regia: David Fincher
  Oscar-uri:
  35 2
  7.8
 • The Curious Case of Benjamin Button (2008)

  Strania poveste a lui Benjamin Button

  „M-am nascut in conditii neobisnuite”. Așa începe „Strania poveste a lui Benjamin Button”, o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, despre un om care s-a născut și care în loc să îmbătrânească, întinerește.

  Regia: David Fincher
  Oscar-uri:
  29 0
  7.8
 • Zodiac (2007)

  I se spunea Zodiac

  Filmul are la baza doua carti ale lui Robert Graysmith despre celebrul criminal Zodiac, care a existat in realitate si care a terorizat orasul San Francisco in anii '60-'70 cu un sir de crime comise aparent la intamplare.

  Regia: David Fincher
  40 5
  7.7
 • Panic Room (2002)

  Camera de panică

  Meg (Jodie Foster) și fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. 3 bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții.

  Regia: David Fincher
  18 0
  6.8
 • Fight Club (1999)

  Clubul de lupte

  Cu o slujbă monotonă și stresantă, un tânăr trăiește fără idealuri. În viața lui apare cineva care îl învață să trăiască. Pătrunde în labirintul unui joc dur, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată.

  Regia: David Fincher
  42 5
  8.8
 • The Game (1997)

  Jocul

  Nicholas Van Orton (Michael Douglas) este un afacerist de succes. Viata sa ordonată va suferi o schimbare profundă când fratele său Conrad (Sean Penn) îi va da un cadou mai putin obisnuit - un joc ce va atrage după sine niste consecinte devastatoare.

  Regia: David Fincher
  42 0
  7.7
 • Se7en (1995)

  Seven

  Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, așa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putință.

  Regia: David Fincher
  75 3
  8.6
 • Alien³ (1993)

  Extraterestrul³

  După ultima confruntare, locotenentul Ripley acostează forţat pe Fiorina Fury 161, o închisoare spaţială de maximă securitate. Când cei aflaţi la bord încep să fie vânaţi de un criminal în serie, Ripley realizează că a adus cu ea un oaspete nedorit.

  Regia: David Fincher
  80 1
  6.5