Filmele regizate de David Frankel

 • David Frankel

  David Frankel

  65 de ani
  Data nașterii: 02.04.1959
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Jerry and Marge Go Large (2022)

  Jerry și Marge: Secreletele loteriei

  Când pensionarul Jerry descoperă o lacună de ordin matematic în loteria din Massachusetts, el și soția sa Marge încep o serie câștigătoare de milioane de dolari pentru a-și reînvia micul oraș din Michigan.

  Regia: David Frankel
  51 1
  6.9
 • Collateral Beauty (2016)

  A doua șansă

  Pelicula spune povestea unui bărbat din New York căruia un eveniment tragic îi dă existența peste cap. Colegii săi încearcă să îl scoată din depresie elaborând un plan neobișnuit, însă urmarea acțiunii lor nu poate fi controlată.

  Regia: David Frankel
  158 14
  6.8
 • One Chance (2013)

  O șansă

  Remarcabila poveste a lui Paul Potts, vânzător de telefoane mobile în timpul zilei și cântăreț de operă amator - serile. Timidul Paul a devenit o senzație după ce a fost ales să concureze în prima ediție a emisiunii Britain's Got Talent.

  Regia: David Frankel
  1 1
  6.8
 • Hope Springs (2012)

  Terapie de cuplu

  După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.3
 • The Big Year (2011)

  Anul cel mare

  Stu, Brad și Kenny, trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord.

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.2
 • Marley & Me (2008)

  Eu și Marley

  John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil.

  Regia: David Frankel
  28 0
  7.0
 • The Devil Wears Prada (2006)

  Diavolul se îmbracă de la Prada

  Andrea este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universităţi de pe Coasta de Est, care obţine în chip nesperat slujba la care visează milioane de fete: asistentă a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway.

  Regia: David Frankel
  54 2
  6.9
 • Miami Rhapsody (1995)

  Rapsodie în roz

  Gwyn Marcus şi-a dorit întotdeauna o nuntă ca a părinţilor ei. Tocmai a acceptat propunerea iubitului său, Matt, dar are unele îndoieli legate de viitorul lor împreună. Mama sa este foarte agitată pentru că Gwyn este singura rămasă nemăritată din...

  Regia: David Frankel
  3 0
  5.4