Filmele regizate de David Leitch

  • David Leitch

    David Leitch

    48 de ani
    Data nașterii: 16.11.1975
    Locul nașterii: Kohler, Wisconsin, USA
  • Bullet Train (2022)

    Trenul asasinilor

    Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

    Regia: David Leitch
    268 33
    7.3
  • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

    Furios și iute: Hobbs și Shaw

    Când anarhistul Brixton (Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, cei doi inamici declarați, Hobbs (Johnson) și Shaw (Statham), vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

    Regia: David Leitch
    400 48
    6.5
  • Deadpool 2 (2018)

    Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, obraznicul Wade Wilson trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri.

    Regia: David Leitch
    390 59
    7.6
  • Atomic Blonde (2017)

    Agenta sub acoperire

    Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață și a-și duce misiunea la bun sfârșit.

    Regia: David Leitch
    466 70
    6.7
  • John Wick (2014)

    John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador).

    Regia: David Leitch, Chad Stahelski
    265 8
    7.4