Filmele regizate de David S. Ward

  • David S. Ward

    David S. Ward

    78 de ani
    Data nașterii: 25.10.1945
    Locul nașterii: Providence, Rhode Island, USA
  • Down Periscope (1996)

    Jos periscopul

    O comedie savuroasa, o satira la adresa armatei americane si nu numai... Un submarin vechi si uzat, un comandant rebel, un echipaj de renegati - uniti, la un moment dat, de destin.

    Regia: David S. Ward
    47 0
    6.2
  • Major League II (1994)

    Liga majoră II

    De aceasta data, indienii ajung intr-o situatie deplorabila in Liga ajungand pe ultimul loc. Antrenorul va gasi o solutie de ultim moment pentru a salva echipa, rechemandu-l la lot pe nonconformistul aruncator Rick Wild Thing Vaughn.

    Regia: David S. Ward
    9 0
    5.6
  • King Ralph (1991)

    Regele Ralph

    După ce întreaga familie regală a Angliei își pierde viața într-un accident, se caută cu înfrigurare un nou rege. Și iată că un specialist în arborele genealogic al casei regale britanice îl descoperă pe singurul în drept să se urce pe tron

    Regia: David S. Ward
    12 0
    5.4
  • Major League (1989)

    Liga majoră

    O dansatoare exotica se marita cu proprietarul unui club de baseball (Donald Phelps). Donald moare, iar femeia devine proprietara clubului Cleverland Indians. Rachel uraste Cleverland si planuieste sa mute clubul in regiunile calduroase ale Miami.

    Regia: David S. Ward
    9 0
    7.2
  • Cannery Row (1982)

    Ulița fabricii de conserve

    O regiune mohorâta din Monterey, California, cunoscută sub numele de Uliţa fabricii de conserve, este fundalul acestei comedii romantice despre cel mai nepotrivit cuplu... de pe uliţă. Doc este un bilog marin singuratic, care distribuie specii...

    Regia: David S. Ward
    9 0
    6.6