Filmele regizate de David Worth

  • David Worth

    David Worth

  • Hazard Jack (2014)

    Un grup de tineri se reunesc pentru a petrece un week-end cu multa băutură si jocuri de război la un spital abandonat. Insa spitalul este loc de refugiu pentru un veteran de război dement care incepe sa ii vaneze. Cine va supravietui acestui joc?

    Regia: David Worth
    0 0
    2.7
  • Honor (2006)

    Mai presus de onoare

    Intr-o lume in care gastile de strada se ciocnesc cu legea, prietenii de cartieri Raymond si Gabriel, trebuie sa se decida de care parte vor fi. Aceasta va fi ultima lupta – cea pentru putere, familie si onoare.

    Regia: David Worth
    0 0
    4.2
  • Time Lapse (2001)

    Condamnat la uitare

    Clayton Pierce (William McNamara), un spion american, primeste sarcina de a participa, sub acoperire, la o tranzactie de droguri care are loc intre o grupare ruseasca si una irakiana. Dar in timp ce afacerea se afla in desfasurare, Pierce...

    Regia: David Worth
    0 0
    4.1
  • Shark Attack 2 (2000)

    Atacul rechinilor 2

    Rechinii care au facut parte din experimentul doctorului Craven se intorc, de data asta alegand Cape Town, Africa de Sud, ca loc de vanatoare. Doua surori, Amy si Samantha, sunt atacate de un rechin si doar Samantha supravietuieste. O...

    Regia: David Worth
    0 0
    3.2
  • Lady Dragon (1992)

    Regia: David Worth
    3 0
    5.0
  • Kickboxer (1989)

    Șutoboxerul

    Kurt (Van Damme) asista la toate meciurile fratelui sau, Eric, campion SUA la kickboxing. Kurt e martor la cel mai necinstit meci al fratelui sau, in urma caruia ramane paralizat. Dornic de razbunare, Kurt se antreneaza pentru meciul vietii sale.

    Regia: Mark DiSalle, David Worth
    59 1
    6.5