Filmele regizate de Dennis Dugan

  • Dennis Dugan

    Dennis Dugan

    77 de ani
    Data nașterii: 05.09.1946
    Locul nașterii: Wheaton, Illinois, USA
  • Love, Weddings & Other Disasters (2020)

    Iubire, nunți & alte dezastre

    Dorința unui cuplu de a plănui cea mai reușită nuntă posibilă, într-un timp scurt, declanșează numeroase povești cu personaje neobișnuite. Viețile unei planificatoare de nunți lipsite de experiență, a unui furnizor de mâncare foarte strict, a unei...

    Regia: Dennis Dugan
    6 0
    4.8
  • Grown Ups 2 (2013)

    Oameni mari și fără minte

    Trei ani au trecut de la aventurile din primul film, iar acum îl descoperim pe Lenny (Adam Sandler) revenit, alături de familie, în orașul unde a crescut. Adulții învață de la copiii lor ce înseamnă să provoci dezastru în jur.

    Regia: Dennis Dugan
    27 3
    5.4
  • Jack and Jill (2011)

    Jack și Jill

    Jack ar duce o viață aproape perfectă  dacă n-ar avea-o de suportat pe sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. 

    Regia: Dennis Dugan
    5 3
    3.3
  • Just Go with It (2011)

    Nevastă de împrumut

    Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu folosește această metodă, dar ea descopera verigheta falsă folosită de chirurg.

    Regia: Dennis Dugan
    36 2
    6.4
  • Grown Ups (2010)

    Oameni mari și fără minte

    O comedie despre 5 buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după 30 de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei 5 vor descoperi că a îmbătrâni nu e egal cu a te maturiza.

    Regia: Dennis Dugan
    26 2
    6.0
  • You Don't Mess with the Zohan (2008)

    Nu te pune cu Zohan

    Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.6
  • I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

    Și acum vă declar Chuck și Larry

    Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry are nevoie de un partener domestic pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare.

    Regia: Dennis Dugan
    21 2
    5.9
  • The Benchwarmers (2006)

    Rezerve de lux

    Clark, Gus si Richie sunt trei barbati in toata firea cu prea putine abilitati atletice. Ei sunt niste fraieri care si-au petrecut majoritatea vietilor lor fiind umiliti de altii. Cu toate astea, ei iubesc baseball-ul.

    Regia: Dennis Dugan
    4 0
    5.5
  • National Security (2003)

    Securitatea națională

    Earl este un cadet încrezut din L.A.P.D. care ar fi un bun polițist dacă nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebelă a lui Earl face ca el să fie dat afară din academia de poliție, fiind nevoit să se mulțumească cu o slujbă umilă de agent de pază.

    Regia: Dennis Dugan
    34 0
    5.6
  • Saving Silverman (2001)

    Piaza rea

    Din scoala primară până în prezen câțiva băieti au fost de nedespărtit. Acum, apare Judith, o psihiatră manipulatoare, frumoasă dar cu o inimă de gheată care îsi înfige ghearele în drăgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni.

    Regia: Dennis Dugan
    9 0
    5.8
  • Big Daddy (1999)

    Un tătic grozav

    În varsta de 32 de ani, Sonny Koufax (Adam Sandler) si-a petrecut toata viata evitand sa îsi asume responsabilitati. Dar cand iubita lui îl paraseste, el decide sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca este pregatit sa se maturizeze.

    Regia: Dennis Dugan
    17 2
    6.4
  • Beverly Hills Ninja (1997)

    Ninja din Beverly Hills

    Un copil e salvat de câţiva ninja care văd în el împlinirea unei profeţii. În ciuda îndeletnicirilor lor, luptătorii cresc bebeluşul cu simţ de răspundere. Haru, cum a fost numit de "părinţii" adoptivi, pare a fi departe de a deveni şi el un Ninja.

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.5
  • Happy Gilmore (1996)

    Gilmore Fericitul

    Gilmore (Adam Sandler) e un jucator de hockey ratat . Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut urmeaza sa fie evacuata. Ea ar trebui sa faca rost de 270.000 de dolari. Gilmore simte ca a sosit timpul sa faca si el ceva de folos.

    Regia: Dennis Dugan
    19 4
    7.0
  • Brain Donors (1992)

    Se caută un creier

    Filmul este o excelenta parodie a celebrei pelicule O noapte la opera ai carei protagonisti au fost fratii Marx. Un avocat fara scrupule, cu ajutorul a doi prieteni ciudati, vrea sa salveze de la faliment o trupa de balet.

    Regia: Dennis Dugan
    5 0
    6.9
  • Problem Child (1990)

    Copilul problemă

    Un cuplu, Ben si Flo, infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de 30 de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand.

    Regia: Dennis Dugan
    13 0
    5.4