Filmele regizate de Dito Montiel

  • Dito Montiel

    Dito Montiel

    58 de ani
    Data nașterii: 26.07.1965
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Clapper (2017)

    Un nou-venit își câștigă cu greu existența în Los Angeles ca spectator profesionist, dar viața sa se complică atunci când ajunge în centrul atenției.

    Regia: Dito Montiel
    6 0
    5.2
  • Man Down (2016)

    Soldat la pamânt

    Gabriel este un veteran de război din Afganistan care sufera de stres post-traumatic. Acesta incearca sa isi salveze fiul de pericole care exista doar in mintea lui. Gabriel se trezeste in mijlocul unui alt razboi, pe care doar el il poate percepe.

    Regia: Dito Montiel
    18 9
    6.0
  • Boulevard (2014)

    Bulevardul dorințelor

    Nolan Mack este un bărbat casatorit care trăiește ca și cum s-ar afla într-o cămașă de forță. El a realizat că este homosexual din vara când a împlinit 12 ani, dar a negat toată viața lui acest fapt și și-a trăit-o ca și cum nu ar fi adevărat.

    Regia: Dito Montiel
    5 0
    5.8
  • Empire State (2013)

    Empire State: Jaful Secolului

    Chris (Liam Hemsworth) e gardian la o companie de automobile blindate ce transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins într-o spargere uriașă.

    Regia: Dito Montiel
    13 2
    5.2
  • The Son of No One (2011)

    Fiul nimănui

    Povestea tulburătoare a unui tânăr poliţist repartizat la secţia de poliţie din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta munceşte din greu pentru a-şi întreţine familia, un secret mai vechi iese la iveală.

    Regia: Dito Montiel
    9 1
    5.1
  • Fighting (2009)

    Luptând

    Shawn se descurcă de pe azi pe mâine vânzând mărfuri de contrabandă. Cu o tragedie în trecutul familiei și cu un tată care-l ține la distanță, tânărul nu vede viitorul cu ochi buni. Din întâmplare, Shawn îl întâlnește pe Harvey, iar aventura începe!

    Regia: Dito Montiel
    7 0
    5.6
  • A Guide to Recognizing Your Saints (2006)

    Cum să-ți recunoști sfinții

    Un film prin care scriitorul Dito Montiel îi omagiază pe toţi cei lăsaţi în urmă, în Queens, contopindu-şi povestea despre realitatea dură a străzii cu temele universale ale tinereţii şi împlinirii. Având distribuţie cu pedigree şi palmares pe...

    Regia: Dito Montiel
    4 0
    6.9