Filmele regizate de Dominic Sena

  • Dominic Sena

    Dominic Sena

    74 de ani
    Data nașterii: 26.04.1949
    Locul nașterii: Niles, Ohio, USA
  • Season of the Witch (2011)

    Anotimpul vrăjitoarei

    Nicolas Cage este un cavaler din Evul Mediu în acest thriller supranatural care își aruncă eroul într-o luptă împotriva unei vrăjitoare cu puteri nebănuite. Behmen (Cage) se întoarce în ținuturile natale pe care le descoperă pustiite de ciumă.

    Regia: Dominic Sena
    42 2
    5.4
  • Whiteout (2009)

    Coșmarul alb

    Poliţista Carrie Stetko descoperă prima crimă comisă în Antarctica şi trebuie să ia urma criminalului înainte ca lunga noapte polară să pună stăpânire pe nesfârşitele întinderi de zăpadă.

    Regia: Dominic Sena
    23 1
    5.5
  • Swordfish (2001)

    Cod de acces: Peștele spadă

    Gabriel (John Travolta), un spion carismatic si periculos, are nevoie de un superhacker. Dacă reuseste să-l găsească, miliarde în fonduri guvernamentale ilegale asteaptă să fie luate în primire.

    Regia: Dominic Sena
    43 1
    6.5
  • Gone in 60 Seconds (2000)

    Dispărut în 60 de secunde

    Randall (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarca la ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor.

    Regia: Dominic Sena
    46 3
    6.5
  • Kalifornia (1993)

    Brian (David Duchovny) şi Adela (Juliette Lewis), un scriitor şi prietena lui, fotograf profesionist, pleacă spre California într-o călătorie de documentare pentru o carte despre criminalii în serie.

    Regia: Dominic Sena
    12 1
    6.7