Filmele regizate de Don Bluth

  • Don Bluth

    Don Bluth

    86 de ani
    Data nașterii: 13.09.1937
    Locul nașterii: El Paso, Texas, USA
  • Titan A.E. (2000)

    Dupa ce Pamantul a fost distrus in razboiul cu o rasa extraterestra, speranta omenirii sta in gasirea legendarei nave Titan, cu care reusisera sa scape supravietuitorii razboiului si pe care se afla secretul salvarii rasei umane.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    20 0
    6.6
  • Bartok the Magnificent (1999)

    Bartok, Magnificul

    Bartok, indragitul liliac albinos din Anastasia lui Don Bluth si Gary Goldman, se intoarce in Bartok, the magnificent, propria sa minunata aventura animata. Propulsat intr-o calatorie importanta, Bartok (Hank Azaria) trebuie sa-l salveze pe...

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    1 0
    6.1
  • Anastasia (1997)

    Cândva, nu foarte demult, familia Romanov trăia într-o lume încântătoare a palatelor elegante și a petrecerilor fastuoase. Dar Rasputin, întors la Sankt Petersburg din dorința de a se răzbuna, va aprinde focul revoluției ce va cuprinde întreaga țară.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    16 3
    7.1
  • Un pinguin adorabil, dar introvertit numit Hubie intenționează să-i prezinte cristalul de stâncă celei care i-a furat inima si pe care si-o doreste logodnica.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    2 0
    5.5
  • A Troll in Central Park (1994)

    Un trol în Central Park

    Un spiriduș prietenos cu un deget verde magic crește prea multe flori pentru regina care a ordonat ca toți spiridușii să se poarte răutăcios, să fie urâcioși și să sperie oamenii oricând. Ca pedeapsă, el este exilat într-o lume de piatră. Dar din...

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    5 0
    5.3
  • Thumbelina (1994)

    Degețica

    "Tulburator! Parintii vor ovationa, fetele se vor simti in al noulea cer, iar baietii vor fi rasplatiti cu fantastice aventuri temerare. Filmul invaluie totul cu o vraja fermecatoare." - Peter Travees – 1994 (Family Life).

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    7 0
    6.2
  • Rock-A-Doodle (1991)

    Cocoșul cântăreț

    După ce i-a fost rănit orgoliul, Pinky - de profesie bucătar - pleacă la Las Vegas unde descoperă succesul imitându-l pe Elvis, într-un spectacol al unui club de noapte.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman, Dan Kuenster
    1 0
    6.0
  • All Dogs Go to Heaven (1989)

    Toți câinii merg în Rai

    Charlie - un caine de vanatoare, patron al unui casino din New Orleans - este ucis de partenerul sau de afaceri, Carface. Ajuns in Rai, practic doar pentru faptul ca toti cainii merg in Rai, Charlie se trezeste pus sa astepte la poarta.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman, Dan Kuenster
    8 0
    6.7
  • The Land Before Time (1988)

    Tărâmul uitat de timp

    Filmul spune povestea unui pui de dinozaur orfaan, micutul brontozaur pe nume Littlefoot. El porneste in cautarea legendarei vai unde hrana se gaseste din plin si unde pasnicii vegetarieni pot trai linistiti, la adapost de ferocii tyranozaurus rex.

    Regia: Don Bluth
    3 0
    7.4
  • An American Tail (1986)

    O aventură americană

    În drum spre Statele Unite, un şoricel rus se pierde de familia lui. Acum, pe lângă lupta pentru supravieţuire într-o ţară nouă, soricelul trebuie să-şi regăsească familia.

    Regia: Don Bluth
    6 0
    6.9
  • Pentru a-si salva fiul bolnav, o soricica trebuie sa caute ajutorul intr-o colonie de sobolani super-inteligenti. Fara sa aiba idee, soricica este legata de colonie cu mult mai strans decat si-ar fi imaginat.

    Regia: Don Bluth
    8 0
    7.5
  • The Small One (1978)

    Regia: Don Bluth, Jack Cutting, Wolfgang Reitherman
    0 0
    7.5