Filmele regizate de Don Michael Paul

  • Don Michael Paul

    Don Michael Paul

    61 de ani
    Data nașterii: 17.04.1963
    Locul nașterii: Newport Beach, California, USA
  • Regia: Don Michael Paul
    29 7
    5.4
  • Jarhead: Law of Return (2019)

    Pușcașii marini: Legea întoarcerii

    Maiorul Ronan Jackson, un pilot de luptă desăvârșit pentru Forțele de Apărare ale Israelului și fiul unui senator american, este doborât în timp ce zbura prin spațiul aerian sirian. După ce a supraviețuit în mod miraculos accidentului, Jackson...

    Regia: Don Michael Paul
    69 13
    5.3
  • The Scorpion King: Book of Souls (2018)

    Regele Scorpion: Cartea sufletelor

    Regele Scorpion face echipă cu o femeie războinică numită Tala, care este sora Regelui Nubian. Împreună caută o relicvă legendară cunoscută sub numele de Cartea sufletelor, care ii poate ajuta in lupta impotriva unui războinic malefic.

    Regia: Don Michael Paul
    47 3
    4.6
  • Regia: Don Michael Paul
    17 6
    5.0
  • Death Race 4: Beyond Anarchy (2018)

    Cursa Mortală 4

    Intr-un viitor in care America este ingenunchiata de revolte si anarhie, intr-un oras-inchisoare se tin asa-zisele curse auto ale mortii, ale caror castigator incontestabil este cel numit Frankenstein. Dar un anume Connor apare si vrea sa il invinga.

    Regia: Don Michael Paul
    89 15
    5.2
  • Sniper: Ghost Shooter (2016)

    Lunetistul: Trăgătorul din umbră

    Lunetiștii de elită Brandon Beckett și Richard Miller luptă împotriva extremiștilor în Orientul Mijlociu, când generalul le încredințează o nouă misiune, aceea de a proteja un gazoduct care se întinde din Republica Georgia până în Europa de Vest.

    Regia: Don Michael Paul
    46 0
    5.4
  • Kindergarten Cop 2 (2016)

    Polițist de grădiniță 2

    Scenariul, imaginat de David H. Steinberg, îl are pe Lundgren în pielea unui polițist a cărui misiune de recuperare a unui card de memorie dispărut din Programul de Protecție al Martorilor, îl aduce întâmplător la catedra unei grădinițe.

    Regia: Don Michael Paul
    13 2
    4.4
  • Tremors 5: Bloodlines (2015)

    Tremors 5: Descendența

    Angajat să captureze o creatură care terorizează Africa de Sud, expertul în supraviețuire Burt Gummer ia cu sine un partener nou, specialist în tehnologie.

    Regia: Don Michael Paul
    11 1
    5.2
  • Sniper: Legacy (2014)

    Lunetistul: Moștenirea

    Mai multi lideri militari sunt omorati, iar Brandon afla că tatăl său se număra printre cei asasinati. Încercând să-l gaseasca pe asasin, Brandon descoperă că tatăl său nu este mort și își dă seama că este folosit de superiorii sai ca momeală.

    Regia: Don Michael Paul
    20 1
    5.3
  • Jarhead 2: Field of Fire (2014)

    Pușcașii marini 2: Câmpul de foc

    În timp ce se deplasau prin provincia ostila Helmand, Merriman și echipa sa trebuie să ajute o femeie afgană faimoasa pentru sfidarea talibanilor sa scăpe din țara. Fără tancuri sau sprijin aerian, vor avea nevoie de tot curajul.

    Regia: Don Michael Paul
    18 1
    5.4
  • Company of Heroes (2013)

    Compania eroilor

    Un grup de soldați americani pierduți printre liniile inamice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial face o decoperire cutremurătoare: Hitler are o super bomba în dezvoltare. Ei încearcă să il găseasca pe inginerul aflat în fruntea programului.

    Regia: Don Michael Paul
    21 1
    5.0
  • Lake Placid: The Final Chapter (2012)

    Monstrul din Lake Placid: Ultimul capitol

    Când fiica șerifului acceptă invitația unor colegi de școală de a merge la o petrecere în camping, Reba și șeriful vor fi nevoiți să ia măsuri extreme pentru ca aceștia să nu ajungă hrană pentru rechini.

    Regia: Don Michael Paul
    5 0
    3.6
  • Un mongol din Atlanta incearca sa se alature unui club de sport, dar presedintele clubului se opune cu desavarsire. Pana acum nu a fost nicio situatie in care barbatul si grupul lui sa nu se descurce. Sa fie aceasta prima?

    Regia: Don Michael Paul
    0 0
    2.3
  • Half Past Dead (2002)

    Pe jumătate mort

    BUNUL. RAUL... SI MORTALUL. Este povestea unui individ care se infiltreaza intr-o inchisoare super-sofisticata pentru a afla unde a ascuns un detinut prada sa: 200 mil$. in aur.

    Regia: Don Michael Paul
    15 1
    4.6