Filmele regizate de Doug Liman

 • Doug Liman

  Doug Liman

  56 de ani
  Data nașterii: 24.07.1965
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Chaos Walking (2021)

  Haos Ambulant

  Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

  Regia: Doug Liman
  27 4
  5.7
 • Locked Down (2021)

  În izolare

  Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș.

  Regia: Doug Liman
  23 10
  5.2
 • American Made (2017)

  Trafic în stil American

  Barry Seal: Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

  Regia: Doug Liman
  289 49
  7.2
 • The Wall (2017)

  Regia: Doug Liman
  90 28
  6.2
 • Edge of Tomorrow (2014)

  Prizonier în timp

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă.

  Regia: Doug Liman
  129 2
  7.9
 • Jumper (2008)

  Săritorul

  Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica

  Regia: Doug Liman
  55 2
  6.1
 • Mr. & Mrs. Smith (2005)

  Domnul și doamna Smith

  John si Jane Smith sunt casatoriti de 6 ani. Ceea ce nici unul nu stie despre celalalt este ca amandoi sunt asasini profesionisti, care cutreiera lumea in secret si ucid la comanda. Curând fiecare va primi misiunea sa-l scoata din joc pe celălalt.

  Regia: Doug Liman
  67 4
  6.5
 • The Bourne Identity (2002)

  Identitatea lui Bourne

  Bourne se trezeste amnezic, nemaiamintindu-si nimic despre viata sa. Imediat, incepe sa fie urmarit de diverse persoane care il vor "lichidat". Incepe o cursa nebuna pentru supravietuire si gasirea propriei identitati.

  Regia: Doug Liman
  71 1
  7.9
 • Go (1999)

  Go!

  Ronna (Sarah Polley), în vârstă de 18 ani, împreună cu partenerul său de infracțiuni și cu prietena lor, Claire (Katie Holmes), lucrătoare într-un supermarket, născocesc un plan disperat că să producă niște bani și să evite astfel evacuarea.

  Regia: Doug Liman
  4 0
  7.2
 • Swingers (1996)

  Pierde-vara

  Un grup de prieteni merge prin localurile de noapte in cautarea unei perechi, in perioada retro-swing din SUA anior '60-'70. Mike e un tanar care incearca sa se realizeze la Hollywood. Prietenii sai decid sa il introduca in lumea cluburilor de dans.

  Regia: Doug Liman
  9 1
  7.2