Filmele regizate de Drake Doremus

  • Drake Doremus

    Drake Doremus

    41 de ani
    Data nașterii: 29.03.1983
    Locul nașterii: Orange, California, USA
  • Endings, Beginnings (2019)

    Începuturi, finaluri

    Povestea lui Daphne, o femeie de 30 și ceva de ani, și a unui an din viața ei petrecut fie îndrăgostită, fie suferind din dragoste. Daphne va înțelege lucruri care-i erau necunoscute și va trăi răsturnări de situație care-i vor schimba viața.

    Regia: Drake Doremus
    11 4
    5.6
  • Zoe (2018)

    Zoe și Cole sunt iubiți și colegi la Relationist Labs, o companie care produce însoțitori sintetici. Relația lor este amenințată când Zoe descoperă un adevăr dureros.

    Regia: Drake Doremus
    24 6
    6.1
  • Newness (2017)

    Martin și Gabi încearcă o relație după ce s-au cuplat printr-o aplicație matrimonială, dar după ce se instalează plictiseala, ei caută o soluție neobișnuită.

    Regia: Drake Doremus
    11 4
    6.3
  • Equals (2016)

    Egali

    Într-o societate utopică, emoțiile au fost eradicate și toată lumea trăiește în pace. Când o nouă boală iese la suprafață, totul se schimbă pentru ilustratorul Silas. Odată infectat, devine un proscris și este atras de colega lui, scriitoare, Nia.

    Regia: Drake Doremus
    16 1
    6.0
  • Breathe In (2013)

    Pasiune inocentă

    Keith şi Megan Reynolds sunt părinţii unei adolescente, Lauren, şi au o locuinţă frumoasă în apropiere de New York. Însă fericirea şi liniştea familiei sunt puse la încercare atunci când Sophie, o tânără de 18 ani, vine să locuiască cu ei.

    Regia: Drake Doremus
    7 1
    6.3
  • Like Crazy (2011)

    La nebunie!

    Drama romantică prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA, ce se îndrăgostește de Jacob, student american, dar de care este nevoită să se desparta după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depășirea valabilității vizei.

    Regia: Drake Doremus
    16 1
    6.6