Filmele regizate de Dwight H. Little

 • Dwight H. Little

  Dwight H. Little

  66 de ani
  Data nașterii: 13.01.1956
  Locul nașterii: Cleveland - Ohio - USA
 • Tekken (2010)

  Tekken este o demonstraţie de forţă în materie de arte marţiale, avându-l în prim-plan pe un tânăr care vrea să răzbune moartea mamei sale. Acesta se antrenează cu un maestru pentru a se putea confrunta cu ucigaşul mamei lui.

  Regia: Dwight H. Little
  14 0
  4.8
 • Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

  Anaconda 2 - Goana după Orhideea Blestemată

  O expediție științifică pleacă spre Borneo pentru a găsi Orhideea Purpurie, despre care se băanuiește că ar avea efecte benefice asupra organismului și ar prelungi viața. În scurt timp însă expediția devine pradă a celui mai teribil șarpe - Anaconda.

  Regia: Dwight H. Little
  16 2
  4.7
 • Boss of Bosses (2001)

  Șeful șefilor

  Paul Castellano (Chazz Palminteri) a condus afacerile familiei mafiote Gambino din New York, încercând să le orienteze către activități mai legitime. Castellano e cunoscut pentru faptul că n-a vrut ca familia lui să se amestece în traficul cu droguri

  Regia: Dwight H. Little
  9 0
  6.6
 • Murder at 1600 (1997)

  Crima la nr. 1600

  Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

  Regia: Dwight H. Little
  20 0
  6.1
 • Free Willy 2: The Adventure Home (1995)

  Salvați-l pe Willy 2

  Baiatul, Jesse, care fusese un copil al strazii abandonat de mama si ulterior adoptat de un cuplu, se imprieteneste cu Randolph, un nativ american si ajunge sa se indragosteasca de nepoata acestuia, Nadine.

  Regia: Dwight H. Little
  3 2
  5.1
 • Rapid Fire (1992)

  Foc incrucisat

  După ce este martor la o crimă, studentul Jake Lo se trezește prins între doi traficanți de droguri rivali. Trădat de agenții federali care ar fi trebuit să-i asigure protecția, singurul om în care mai poate avea încredere este Ryan

  Regia: Dwight H. Little
  15 0
  6.3
 • Marked for Death (1990)

  Semnul morții

  Intors acasa, John, un fost agent DEA, descopera ca temutul traficant de droguri poreclit Screwface terorizeaza sute de oameni si incearca sa puna stapanire peste ceea ce era odinioara un cartier linistit.

  Regia: Dwight H. Little
  22 0
  6.0
 • Al patrulea in seria filmelor Halloween si al treilea cu personajul negativ Michael Myers. 30 octombrie 1988. Au trecut 10 ani de la intamplarea cu Laurie Strode din Halloween 2, iar in tot acest timp Michael a fost in coma. In timp ce este...

  Regia: Dwight H. Little
  8 1
  5.9