Filmele regizate de Edward Zwick

  • Edward Zwick

    Edward Zwick

    71 de ani
    Data nașterii: 08.10.1952
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Jack Reacher: Never Go Back (2016)

    Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!

    Ajuns la vechea sa bază militară din Virginia, Reacher este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste "scăpări", protagonistul este hotărât să facă totul pentru a scoate adevărul la lumină.

    Regia: Edward Zwick
    134 5
    6.1
  • Pawn Sacrifice (2014)

    Sacrificiul pionului

    Campionul american la șah Bobby Fischer se pregătește pentru o partidă legendară împotriva rusului BorisSpassky.

    Regia: Edward Zwick
    7 0
    7.0
  • Love & Other Drugs (2010)

    Dragoste și alte dependențe

    Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

    Regia: Edward Zwick
    43 2
    6.7
  • Defiance (2008)

    Sfidarea

    Inspirat din fapte reale. Anul 1941. Evreii din Europa de est sunt masacrati de nazisti. Reusind sa evadeze dintr-un lagar, trei frati evrei se refugiaza in padurie. Acolo reusesc sa transforme o lupta de supravietuire in ceva mult mai important.

    Regia: Edward Zwick
    35 0
    7.1
  • Blood Diamond (2006)

    Diamantul sângeriu

    Archer (DiCaprio) face trafic cu diamante. Solomon (Djimon Hounsou) e un pescar forțat să lucreze în mine. El ascunde un diamant roz extrem de rar. Însoțiți de Maddy Bowen, o jurnalistă idealistă, cei doi bărbați pornesc într-o periculoasă călătorie.

    Regia: Edward Zwick
    45 3
    8.0
  • The Last Samurai (2003)

    Ultimul samurai

    Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

    Regia: Edward Zwick
    79 0
    7.8
  • The Siege (1998)

    Asediul

    În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn și niște evenimente sângeroase își fac apariția pe străzile New York-ului, agentului special FBI Hubbard și generalului Devereaux le revine misiunea să găsească vinovatul...

    Regia: Edward Zwick
    45 2
    6.4
  • Courage Under Fire (1996)

    Curaj sub foc

    1991, Razboiul din Golf a inceput. Pilotul unui elicopter de salvare, capitan Karen Walden, moare cu putin timp inainte de salvarea echipajului sau, in urma prabusirii. Locotent-colonelul Serling este insarcinat cu anchetarea cazului.

    Regia: Edward Zwick
    27 0
    6.6
  • Legends of the Fall (1994)

    Legendele toamnei

    O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 0
    7.5
  • Glory (1989)

    Gloria

    Shaw a fost ofițerul care s-a oferit să conducă prima companie de soldați afro-americani în timpul Războiului Civil din America. Această companie era formată în mare parte din sclavi evadați și trebuia să curețe drumul pentru "adevărații" soldați.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 2
    7.8
  • About Last Night (1986)

    Despre noaptea trecută...

    Un barbat si o femeie ies impreuna in speranta infiriparii unei relatii, in ciuda problemelor personale si a impotrivirii prietenilor.

    Regia: Edward Zwick
    7 2
    6.3